IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Великденска рецепта – печено агнешко бутче с билкова плънка

За вкусна празнична трапеза

Снимка: istock

Снимка: istock

Агнешко на фурна е една от най-търсените рецепти за Великден. Макар цената на месото да е твърде солена, много българи няма да останат без него на трапезата за празника.

Както всяко друго месо, агнешкото може да се приготви лесно на фурна. Ала за да стане крехко и сочно, се изискват определени тънкости.

Ако до момента не сте пекли агнешко на фурна, трябва да знаете, че предварителната подготовка на месото е една от най-важните стъпки. В зависимост от това дали имате бут, плешка или котлети, трябва да определите време на печене. От особено значение е и месото да е прясно.

Днес ви предлагаме една вкусна рецепта за агнешко бутче, която да приготвите за семейството и гостите си.

Рецептата за печено агнешко бутче с билкова плънка можете да прочетете в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.
Новини
Свободно време
Водещи
Последни новини
Четени
Най-четени за седмицата