Агнешко на фурна е една от най-търсените рецепти за Великден. Макар цената на месото да е твърде солена, много българи няма да останат без него на трапезата за празника.
Както всяко друго месо, агнешкото може да се приготви лесно на фурна. Ала за да стане крехко и сочно, се изискват определени тънкости.
Ако до момента не сте пекли агнешко на фурна, трябва да знаете, че предварителната подготовка на месото е една от най-важните стъпки. В зависимост от това дали имате бут, плешка или котлети, трябва да определите време на печене. От особено значение е и месото да е прясно.
Днес ви предлагаме една вкусна рецепта за агнешко бутче, която да приготвите за семейството и гостите си.
Рецептата за печено агнешко бутче с билкова плънка можете да прочетете в Tialoto.bg
Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase.