IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Как да разпознаем хубавия козунак?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

51
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 15 Не харесвам 3
вече на Великден не купуваме козунак, от години е *** и по друго време в годината не се произвеждасега да въведат стандарт и за козунака :))))) че да стане 5 лева и пак да си е същия ***
отговор Сигнализирай
50
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 14 Не харесвам 1
няма такава дума "фрукти" в българския езиккакво се превъзнася тая Мариана Кукушева?а и кой ще ти даде да го пипнеш козунака да видиш колсо е лек или тежък или да го разбупиш да видиш дали е на конци?така купувамеу от 2-3 фурни, но пак е лош и като хляб...
отговор Сигнализирай
49
yaro
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 0
ммм прияде ми се козуначе с яйчица...:)
отговор Сигнализирай
48
Майтап да става
преди 14 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Благодаря на председателят на Управителния съвет на Федерацията на хлебопроизводителите и сладкарите в България Мариана Кукушева,че коментира пред Фокус как да разпознаем доброто сладкарско изделие "козунак" особено сега преди Великден,ноМоля, същият този председател имайки в предвид началото на летния сезон,да коментира и как да разпознаем доброто изделие "кифла".
отговор Сигнализирай
47
анонимен
преди 14 години
Харесвам 38 Не харесвам 0
преди години когато баба ми печеше козунаци ядях истински козунак...когато ги замесеше ги поставяше в тавички.а когато вече бяха изпечени.от тях излизаше невероятен аромат.беше бухнал и по висик от тавата..беше майсторски оплетен и се диплеше на конци..а вкуса е неповторим.ехххх доброто старо време когато всичко беше истинско...а сегаааа.сега е времето на ментетата.жалко съществуване
отговор Сигнализирай
46
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 29 Не харесвам 0
фрукти е като килър,като промоция и презентация,като мултифейсност,простотия от "модерност"
отговор Сигнализирай
45
Dobrev
преди 14 години
Харесвам 9 Не харесвам 1
Госопожата си пробутва собствените продукти. Тя май не е виждале хубав козунак. Ама сега почти всичко е фалшиво. Ето тук може да видите за новия стандарт за хляба и дали има нещо обшо с БДС или е само балон.bakedmedia.eu/
отговор Сигнализирай
44
Анонимен
преди 14 години
Харесвам 13 Не харесвам 0
хубавият козунак си е домашният или поне 10-тачка и то за вносен,всичко друго е есенция и подсладители,ако няма кой и не можете вие да си омесите по-добре си направете курабийки или някакъв хубав сладкиш не си давайте парите за *** заради традицията......българите правят козунаци от около 70-80г.насам а в някои краища и от много по-скоро.Това го знам от майка си,правели са курабии и сладки хлябове.
отговор Сигнализирай
43
domashen
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
Vseki domashen e vkusen,vseki ot magazina e *** s otrovi!!!
отговор Сигнализирай
42
Мими
преди 14 години
Харесвам 22 Не харесвам 4
Вие сте много интересни хора. Тъпчите торти покрити с боядисано захарно тесто дори в ненормални цветове като черното , а че имало 5 капки жълта боя в кифлите и ви е страх че ще се отровите.Я си направете калкулацията на 1 козунак от 3 яйца, 500гр брашно, 100гр краве масло, 250мл мляко, 200гр захар, и там стафиди и шоколад и да видим дали ще изкарате калкулацията на 2 лева без тока, труда и това че някой друг ви е спестил времето. За козунак от 2 лева толкова!
отговор Сигнализирай
Новини