IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec Megavselena.bg
BGONAIR Live

Как да разпознаем хубавия козунак?


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

31
Мими
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 6
Това са пълни глупости изказване на някоя *** журналистка.За технология "на конци" не съм чувала. Така любимите ви конци се получават, когато се оформя тестото на фитили или някакви пластове отделени с мазнина. Опеченото на топка тесто ще иа структура на хляб,а тестото разтегляно на фитили при опичането стои на конци и то само при тези плитки без пълнеж. При рулата няма как да е на конци.
отговор Сигнализирай
30
до 28
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
То и ментето с малко боя жълто става.
отговор Сигнализирай
29
Gab4o
преди 14 години
Харесвам 11 Не харесвам 0
За мен най-хубавия козунак е този, който си приготвил сам, уморил си се, изпотил си се и после дори да е в неразпознаема форма и вкус на всичко друго освен козунак, ти е най-вкусничък :)
отговор Сигнализирай
28
анонимен
преди 14 години
Харесвам 4 Не харесвам 1
ама то много трудно да познаеш кой е истински и кой не...истинският не е бял като хляб
отговор Сигнализирай
27
an
преди 14 години
Харесвам 5 Не харесвам 2
NE KUPUVAITE KOZUNACI. EDIN PRIQTEL KOITO RABOTI V TAZI SVERA MI KAZA S KAKVO GI PRAVQT. NQMA NIKAKVI QICA V TQH. PRAVQT GI S BOQ, NABUHVATELI I MNOGO HIMIQ. PALNA OTROVA. PO DOBRE SI NAPRAVETE DOMA6EN, KOITO NQMA DA VI OTROVI.KOITO NEMOGAT DA MESQT, DA POMOLQT NQKOI KOITO MOJE DA IM GO OMESI.
отговор Сигнализирай
26
maca
преди 14 години
Харесвам 3 Не харесвам 1
tazi Kuku6eva pravi kuzunaci be,i to fal6ivi.ujas...
отговор Сигнализирай
25
до 20
преди 14 години
Харесвам 16 Не харесвам 0
ползвам" мулинекс" за месенето,защото съм на 62 и ужасно ме болят ръцете. но се сплита и пече в печка. просто машината помага за месене,втасване,премесване,отново втасване...не го казах от келешлък. а хубав козунак съм яла само при бабите си...за съжаление ги няма. вече аз съм баба,което пък е за радост. весел великден!
отговор Сигнализирай
24
нервна
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Тъй,тъй,верно.Хубавият козунак иска много хубави/домашни продукти/-бяло!брашно,яйца,краве масло,краве/истинско/ мляко,захар и прочее.Но това не е най-големият дефицит.Най-големият дефицит е ВРЕМЕТО!Всичко е в месенето и втасването.А това изискво време и внимание.Моето съкровище почва месенето от велика събота и на великден имаме козунак,та дрънка.Ама работещите нито имаме време,нито имаме нерви за такава разправия.Тъй,че ще си ядем козунаците-менте,ако няма други.
отговор Сигнализирай
23
от баба ми е спомен
преди 14 години
Харесвам 18 Не харесвам 0
Какви машини ви прихващат - хубав козунак - само на ръка !Бъхтиш тестото часове, после в нощовата - да втаса цяла нощ на топличо, а като втаса - печещ във фурна - ама не електрическа - разпалена с дърва - на жар...Е, който не е ял такъв козунак , нищо не е ял...
отговор Сигнализирай
22
?
преди 14 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
Каква машина използваш за месене, номер 20? Щото баба ми използваше ръцете си за месене и казваше, че е бая трудоемко?
отговор Сигнализирай
Новини