IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Chernomore Posoka Boec
BGONAIR Live

Създателят на такса "стол": Сезонът е кратък, разходите са големи!


Обратно в новината

Коментари

Напиши коментар Коментари

227
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Дори да са последните изпаднали безработни алкохолици, преживяващи със социални помощи, ако са чужденци, са предпочитани пред българите - мазнят им се, правят им метани.Ако са нормални бели българи, ги гледат на кръв и все се чудят как да ги прецакат.Не знам на какво се дължи това, сигурно на байганювски манталитет на повече бизнесмени по морето.
отговор Сигнализирай
226
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 15 Не харесвам 1
Новосъздаденият от демокрацията български предприемвач или нов капиталист в големото си мнозинство е алчен и ненаситен , андрешковец, криещ доходите си за по малко данъци, безжалостно скубещ събратятя си.И само той ли е. Има си във всеки град и село. Измама в грамажа, стока с изтекъл срок, цените, и пр.
отговор Сигнализирай
225
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 9
На мен ми се струва, че в случая собственикът е прав. Има всякакви самозабравили се типове по заведенията, които смятат, че целият персонал е длъжен да им *** подметките, както и всички останали посетители. Но такса "стол" определено не е нещо, което подкрепям, собственикът трябва да има други начини да си гарантира оборота. Поне да им вземе столовете.
отговор Сигнализирай
224
:):)
преди 7 години
Харесвам 7 Не харесвам 0
225точно така е, заредили с прибори масата и чакат , мързелув персонал, нагли собственици...
отговор Сигнализирай
223
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 1
лакомия ,това е, всеки който е в тоз бизнес , за маси с по 10 и повече резервирани иска капаро и потвърждение поне час предварително, а и като е толкова вървежен тоз ресторант какво се къхъри за 4 места , при толкова туристи в Созопол все ще има мераклии да седнат. Да не говорим че с тез резервации е пълна тъпня, от 18 до 2000 седи маса заредена с резерве ,искам да седна за по малко от два часа да хапна. Не можело. Бе аланкоулу аз за час и полоеина ще оставя повече пари от колкото тез с рез.
отговор Сигнализирай
222
Гост (продължение)
преди 7 години
Харесвам 5 Не харесвам 0
Аз лично, бих й помогнала, бих пътувала на свои разноски до там, за да вземем столовете от собственика, за които жената е платила. Упортебявани или не, това са си по 20 лв. за бройка, ще ги продадем, ще си върне парите. Значи, някои тиквеници, разпродават мебелировката по Черноморието, па и се оправдават...Хихи
отговор Сигнализирай
221
АТАКИСТ
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Има си правило - резервацията важи до 20 мин след уговорения час. След това масата/столовете се дават на други посетители чакащи. Но не да седят празни и да се начисляват пари. Така че не ми дрънкайте горкия ресторант щял да фалира ако само се правели кухи резервации...
отговор Сигнализирай
220
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
Май вече ще си ходим със столовете! Така винаги ще има точно хора и точно столове! Ако нямаш стол, даваш 20 лева и си купуваш от ресторанта.
отговор Сигнализирай
219
Lan
преди 7 години
Харесвам 12 Не харесвам 0
217, когато приемаш резервации по телефона, рискът си е изцяло и само за теб! Може и никой да не дойде...тогава какво?
отговор Сигнализирай
218
Анонимен
преди 7 години
Харесвам 8 Не харесвам 0
До ддтплюйте по форумите ресторантьорите,които ако продължавате да нагъвате лютеница,хляб и лук ще фалират,==================Ххаха, вади 20 лв и се скрии на сянка.Най-смешното е че докато те чета и ти пиша си ям пицата, която лично си приготвихТова според тебе е углавно престъпление.Писна ми да ям гадни пици за по12-14 лв
отговор Сигнализирай
Новини