Чудо, или? Янки засне НЛО в близост до Зона 51

Мистериозният обект е превозван с камион, охраняват от полиция
Обновена: 22 апр 2015 14:07 | 22 апр 2015 12:06,
60
Чудо, или? Янки засне НЛО в близост до Зона 51
Снимка: YouTube

Удивителни кадри показват мистериозно НЛО, транспортиран с камион в близост до прочутата Зона 51 в САЩ.

На видеото по-долу се вижда как камионът превозва летящата чиния заедно с полицейски ескорт. Клипът е заснет в близост до бензиностанция в Невада.

Кадрите се превърнаха в хит в социалните мрежи, а потребителите се чудят какво всъщност превозва камиона. Повечето са убедени, че става въпрос за космически кораб.

Според един от потребителите в Youtube цялата операция изглежда доста подозрителна, тъй като е реализирана на тъмно, а по принцип превозът на каквото и да е, се извършва в работно време.

Други път твърдят, че това е безпилотен самолет Стелт б-2.

Зона 51 е свръхсекретен военен полигон, за който се твърди че се изследват случаи на НЛО и дори се правят дисекции на извънземни същества. Самият обект се намира на едва 90 мили от Лас Вегас, а предупредителни табели съобщават, че правенето на снимки е забранено. Забранено е и навлизането на граждани, като нарушителите дори са заплашени от стрелба.

Вижте и видеото:

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ей, да бе! Ще прекарват НЛО през целия град на платформа, не само, че не е покрито с платнище или нещо друго, ами и осветено като за Нова година. Затаковай.
29
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А ба , глупости......карат на бат Геле от Костинброд новия покрив за курника...
28
0
 
11
 
! Отговори
М преди 9 години
Нито чудо, нито НЛО е това....
27
0
 
20
 
! Отговори
Кольо преди 9 години
Това не е самолет от никакъв вид. Но и самолет да беше и НЛО - това дето са писали хората по-долу за брезента е верно, няма начин да не е покрит. Първо си помислих, че е някакъв нагласен театър, то камион и джипове не е трудно да се намерят. Обаче се сетих, че точно там се снима продължението на "Independence day" и ми светна... :)
26
0
 
8
 
! Отговори
TPE3BEH преди 9 години
Хората са си прости и това е...youtube/watch?v=kw3m7bqrQ64
25
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ХА ХА ХА ХА. МНОГО СЕКРЕТНА ОПЕРАЦИЯ!! ЧИНИЯТА Е ОСВЕТЕНА ЗА ДА МОЖЕ ДА Я ВИДЯТ РУСНАЦИТЕ ОТ КОСМОСА. НИЩО НЕ МОЖЕ ДА МЕ УЧУДИ В ДЕЙСТВИЯТА НА КРАВАРИТЕ. ТЕ СА ПРАВЕНИ В БЕЖОВИЯТ САЛОН НА ЗАДНИЯТ ДВОР.
24
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тц, тц, тц... Много необразовани журналисти пишат в този сайт. Анки се наричат жителите на Нова Англия - регион в североизточната част на САЩ. Къде е зона 51, къде е Нова Англия.
23
0
 
28
 
! Отговори
Дани преди 9 години
Барем тази цялата секретна летяща чиния с един брезент да я бяха покрили ...
22
2
 
18
 
! Отговори
Някой преди 9 години
НЛО означава Неидентифициран Летящ Обект. Този на снимката се вози на камион а не лети... Какво НЛО какво извънземни. Страшно *** статия
21
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Летяща чиния по междуградски път с полицейски кордон ...
20
0
 
46
 
! Отговори
Така е! преди 9 години
Летяща чиния си е! И я превозват тайно! Затова мигат толкова много полицейските коли, а "летящата чиния" е осветена, за да не я види никой!ХА ХА ХА!
19
2
 
1
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Заповядайте и оригиналното видеи:https://youtube/watch?v=PZeqmJIjTDU.Видеото е от 2013 година.
18
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
откакто е станал инцидента в зона 51, американците правят всякакви опити да пресъздадат същият летателен апарат, който се е разбил и да копират технологиите му/им...засега с няколко неуспеха, при които даже е имало жертви, ама това откъде да го знаете, защо да ви казват истината, свръхсекретното вас не трябва да ви интересува, пуснете си някое шоу и си сипете по едно, запалете цигара. иначе да, всякакви майтапи стават с този летателен апарат, превозван от камион с 20 полицейски коли ескорт.
17
2
 
3
 
! Отговори
Хаха преди 9 години
Това е толкова старо, че даже не си спомням точно кога го гледах. Но както се казва, пише ли го в гоогле и има ли го снимано в youtube е истина. :)
16
1
 
29
 
! Отговори
Snorky преди 9 години
Сигурно я прибират в бокса да и сменят маслото.
15
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
некъф нов модел самолетче.така като го гледам безпилотно.доста прилича на тва дет го свалиха над иран,може би му е новият модел.обикновено белите са разузнавателни.така съм чувал.
14
1
 
7
 
! Отговори
Мен преди 9 години
NASA тестват спускаеми апарати за Марс със формата на чиния и нов тип двигател. Имаше я новината преди около месец...
13
1
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 9 години
Взе ми думата от устата! Ама аз си мисля че това им е спускаемият апарат за Марс.
12
0
 
25
 
! Отговори
Чудо преди 9 години
Няма как да е B-2. Ако някой е виждал в интернет B-2 ще се убеди, че той е в пъти по- голям от това, което превозва камиона дори е да е без криле https://youtube/watch?v=gKgbdI7tZEc. Най- вероятно е нещо рекламно. Аке сте гледали по Discovery как се превозват къщи, то най- вероятно е нещо такова. Превозва се вечер заради намаления трафик. Ако беше нещо секретно нямаше да е без покривало, но все пак това си е мое мнение.
11
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да ми връщате барбекюто, ей!