Татуировки на очите – новият опасен хит!

Вместо да рисува, татуистът инжектира мастило под чистата мембрана
17 окт 2017 21:48, Eкип на Teenproblem
14
Татуировки на очите – новият опасен хит!
Снимка: Instagram

Татуировките за очи не са изкуство в традиционния му смисъл. Вместо да рисува, специалистът инжектира малко количество мастило под чистата мембрана, покриваща предната част на окото и върху склерата (бялото на окото). Процедурата била разработена от експертa Луна Кобра и покойния Шанън Ларат.
 
"Намерих метод, който работеше най-добре и прекарах две години в подобрения", казва Кобра. Но въпреки че е сбъднал мечтата си, той не смята че татуировките за очи са добра идея. Всъщност той винаги се опитва да разубеди клиентите си.
 
"Да съм честен, всеки човек, който се свърже с мен за такава татуировка получава моето писмо, с което опитвам да го разубедя". Ако те настояват много, винаги казвам: "Моля ви, ако има и най-малка вероятност някой ден да не желаете вече тази промяна, не го правете. Не можете да върнете естествения вид на очите си отново".
 
Как изглеждат татуировките за очи - вижте в галерията на TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


14
Още по темата: тенденциятатуировка
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
2
 
! Отговори
Руснака преди 6 години
Нов хит, къде ? В България ли ? В пвечето страни, които населението им е малко или много леко ограничено и компелскирано, търсещо изява и проява на различието си, отдавана е преминало през този нов хит... Всъщност един съвет, не се опитвайте, да прецакате сетивата си!Колкото до религиозните глупости .. абе спрете се с тая библия бре, библия, означава книга! Ех,.. непросветени ненаучени и заблудени ...
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИзточни ценности има и то много. Просто ти не си в състояние да ги забележиш.
7
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Гошу, в Библията в Левит 19:28: "Не рисувайте знаци по кожата си."
6
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Всеки немислещ човек изразява себе си по различен начин. И тези, които си купуват хранителен екстрактор на 5 пъти по-висока цена от останалите подобни уреди на пазара и тези, които се обезобразяват срещу заплащане са от една порода- жертви на модата и рекламата.
5
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Щото кретенията от изток е добра кретения. Те затова нормалните хора бягат от там.Аз като видя хора с татуировки гледам да не се занимавам с тях, преценил съм, че щом човек го интересува толкова много външното явно нямаме много общо.
4
16
 
4
 
! Отговори
Гошу преди 6 години
До 6Най-яките мацки са точно тези с татуировките :))) Обожавам ги и веднага ми се издигат в очите само като видя, че са с татуси
3
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Да съм честен, всеки човек, който се свърже с мен за такава татуировка получава моето писмо, с което опитвам да го разубедя".Ама тъй като наляво и надясно тръбя, че правя очни татуировки, съм длъжен да взема парите на всички маниакални откачалки.
2
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Пръц Стига си вмирисвал форума.И не ми говори за източни ценности,защото там,просто няма такива.
1
18
 
22
 
! Отговори
Пръц преди 6 години
Ако знаехте що за *** са западните ценности, щяхте ли да сте на митингите на СДС през 90- те, или щяхте да си кътате деда ви Тошо като писано яйце?