Как гледат хората на вас според зодията?

Зодикалните знаци и как изглеждат отстрани
8 ное 2017 22:22, Eкип на Teenproblem
5
Как гледат хората на вас според зодията?
Снимка: Instagram

Не съдете за книгата по корицата – гласи народната поговорка. Как изглеждате отстрани, не винаги съвпада с истинската ви същност. Как се обличате или изглеждате, не винаги говори точно за това, което се крие отдолу. Ето как ви възприемат околните, според зодиакалния ви знак, както и какво се крие под маската, която често носим:
 
Овен
 
Овните умеят да изглеждат спокойни, готини и сдържани. Може да не ви изглеждат емоционални на пръв поглед, но всъщност Овните са вулкан от емоции и това ще ви кажат техните роднини, близки приятели или съквартиранти. Те са състезатели и имат лидерски характер, което ги кара лесно да се палят когато нещо не се случва както го искат те. Знайте, че те не са лъжица за всяка уста, нищо че в началото изглеждат много отстъпчиви и усмихнати.
 
Телец
 
Те обичат високото качество и искат да имат най-доброто от всичко. Какво притежава и как представя себе си, винаги ще бъде техен приоритет. Телците изглеждат много отворени към едни и резервирани към други, но всъщност са много земни и не се приемат прекалено на сериозно.
 
Близнаци
 
Те често изглеждат сякаш са свободни души, които не могат да бъдат ограничени от нищо и никого. Близнаците ще облекат каквото им се иска и няма да мислят за чуждото мнение. Ще кажат каквото им дойде на ум, без да му мислят много кой ще бъде обиден или наранен. Но истината е, че всъщност са много притеснителни и чувствителни. И биха се съобразили с другите повече отколкото всички очакват.

Останалите зодии и как изглеждат те в очите на околните - четете в TeenProblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
44
 
! Отговори
Вметка преди 6 години
Едно време много вярвах в зодии, четях, определях хората според тях и съответно дали ще си допадна с някой. Послед повярвах в Бог и осъзнах, че зодиите слагат тежки предразсъдъци към хората и създават чувство за безнадеждност - каквото и да правя, всичко зависи от зодиите, непроменимо е. Също така лишават човека от отговорност за постъпките му. Да, не всичко зависи от човека и усилията му, но предпочитам да вярвам, че зависи от любящ Бог, като имам отговорност пред Него, себе си и другите.
3
1
 
43
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
и да не би, като подигаш очи към небето, и видиш слънцето и луната, звездите и цялото небесно множество, да се мамиш, та да им се кланяш и да служиш на тях, които Господ твоят Бог разпредели на всичките народи под цялото небе. Второзаконие 4:19
2
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Моля да не триете коментарите!
1
9
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Лъвовете изглеждат силни и горди. Ще бъдат първите, които ще се включат в ново предизвикателство. Тяхното мнение винаги е правилно и външният им вид е изряден. Обичат да подчертават чара си с бижута и аксесоари. Но всъщност Лъвовете са много интуитивни и креативни. Обичат да се грижат за другите и с удоволствие биха ви сготвили или подарили нещо интересно---------------. Е това е - Лъвовете пак идеални! :))