Край на спекулациите: Меган Маркъл избра Givenchy!

Всичко за сватбената рокля и униформата на Принц Хари
Обновена: 19 май 2018 14:45 | 19 май 2018 14:45, Криси Табачка
33
Край на спекулациите: Меган Маркъл избра Givenchy!
Снимка: Reuters

След много спекулации и догадки, Меган Маркъл избра Клеър Уейт Келър да създаде сватбената рокля.

Британската дизайнерка, която е креативен директор на модна къща Givenchy, създаде най-важният тоалет в живота на актрисата.
 
Воалът включва уникални цветя от всяка страна от Британската общност и е с дължина цели пет метра, изработен от копринен тюл с ръчно бродирани цветя.
 
Диамантената тиара е дадена от Кралица Елизабет II и принадлежи на Кралица Мери. Диамантената лента на тиарата е направена през 1932 година, а брошката в центъра датира от 1893 година.
 
Лентата и брошката са дадени на Кралица Елизабет II през 1953 година като подарък от Кралица Мария. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
0
 
2
 
! Отговори
колко струва? преди 5 години
На мен тази рокля ми изглежда много ама много обикновено. Не може наполовина да се сравни с роклята на Даяна,като се омъжваше за Чарлс. Дори нашите плейметки като си поръчат булченски рокли със сфаровски, са 100 пъти по-хубави.Колкото и да е скъпа тая рокля изобщо не си заслужава. Воалът е по-хубав,ама не може да оправи роклята.Меган няма никакъв вкус
27
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хайде , стига бе! Да не би и ние да сме поданици на кралицата, че дават сватбата по трите национални телевизии? Направо да умреш от смях! Нямам думи!-------------------- Така е било по цял свят, не сме само ние :)Церемонията е била излъчвана в цяла Америка, в EU, Australia..... Е, само в Русия по Канал 1 едва ли, имайки предвид че там ги вълнуват съвсем други неща и в Северна Корея е малко вероятно да са й дали пряк ефир... :DНай - после в България се почувствах като Бритиш поданик- всички водещи жени в тв се бяха издокарали като VIP поканени на сватбата в Уиндзор и знаеха в детайли к
26
1
 
6
 
! Отговори
Георги преди 5 години
На тази един ден ще й писне да игра ролята и ще зареже рижавия.
25
0
 
11
 
! Отговори
Меган е голяма актри преди 5 години
Хич не се притеснявайте за Хари! Ако тая почне да се развява и да прави номера много бързо ще се отърват от нея както направиха с Даяна. Ако е толкова умна за колкото всички я изкарат няма да си гърми патроните. П.С. На мен също изобщо не ми изглежда да е влюбена за разлика от Хари.
24
5
 
7
 
! Отговори
сара преди 5 години
Двамата са много мила двойка- нека са щастливи !
23
2
 
11
 
! Отговори
Lina преди 5 години
Givenchy е модна къща със специфичен характер, още Живанши завещава този класически минимализъм, носен от Одри Хепбърн. Изключително изчистена, подходящо избряна за фигурата рокля, без излишества. От видяното - той е влюбен, за нея не знам (предвид опита и да позира, и доста заучения сладникав поглед, с който го гледа). Ще поживеем и ще видим.
22
0
 
15
 
! Отговори
Спокоен съм преди 5 години
Ох , олекна ми ,че е избрала най -накрая. Три дни не съм спал от вълнение-кво ли ще избере! Моля- продължавайте да ни занимавате- с чорапи ли е булката или чоропогащник, какъв цвят са и бикините,салатата шопска ли е или овчарска. И най-вече-първата брачна нощ как ще започне-със кралска *** или по консервативен английски модел?
21
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ужас, Живанши! Само да знаеха какво могат да получат в Асеновград... :-D
20
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гледайки тази напаст живееща на гърба на народа се сещам за комунизма и се чудя кое от двете ме гну-си повече. Днес щеш не щеш трябва да гледаш свадбата на някой си. На всички програми само тази сватба няма отърване пропагандата е яка. Натрапват ни храндутнящи, и ни задължават да ги харесваме. Чудя се къде ни задължават повече в комунизма или в насила наложена монархия.
19
1
 
12
 
! Отговори
Толерантен преди 5 години
Някой пусна майтапа, че най ще й подхожда поличка от банани, с каквато се е явявала Жозефин Бекер на млади години в Мулен Руж.Но да не бъдем злобни и да им пожелаем всичко най-хубаво. Може пък да им се получи щастлив брак.
18
3
 
17
 
! Отговори
До Красива преди 5 години
Роклята ще я видим довечера, по ТV-новините все ще покажат някой кадър от тази сватба.Но дали булката е красива? Въпрос на личен вкус.В Столипиново, Токайто и ФакултетО щяха да й дадат добра цена, ако беше на 1/3 част от сегашните си години. Но тя е на 12 х 3 = 36 г. И не е от младоликите. Освен това е вече трета употреба. Така че, кандидат-младоженците от въпросните квартали не биха дали повече от 500 лв за нея на пазара за булки, ако тя беше родена и живееше в някой от същите квартали.
17
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Край на спекулациите: Хари има вкус кум афроамериканки.
16
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Пълен ***. Семейството и има ферма за трева, разводи, бракове, разводи. Тази е била женена Два пъти преди не само един. Не вярвам да се задържат дълго, жалко за Хари. Тук не я харесват въобще, не зная как се допусна това.
15
0
 
5
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Затъпяването.....тоя изкуствен интелект що се пъни като няма мозък не знам ....б.ахта в жалките програмки....
14
1
 
12
 
! Отговори
Отдъхнах си! преди 5 години
Месеци наред ме мъчи безсъние, докато разсъждавахна коя модна къща ще се спре Меган!
13
1
 
9
 
! Отговори
Burzum преди 5 години
Жалка работа...гледам подчовеците как лицемерят по телевизоро и ми се драйфа....застъпването е детектива номер едно в днешния свят....
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Много шум за нищо.Някой да си спомня принц Андрю,брата на Чарлс,брака и развода му със Сара? Така ще е с тези.
11
1
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
разведена.3 години по-голяма от младоженеца.афроамериканка.майка и с 3 брака.баща и алкохолик и той с 3 брака.въобще голяма находка за короната
10
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Лисичата физиономия на Меган показва че няма да е кротка и послушна като Кейт.
9
22
 
7
 
! Отговори
Красива преди 5 години
Хейтърите пак налазиха хахаКрасива Меган и изключително красива рокля...