"Жокера" - какво създаде злодея?

Хоакин Финикс и трансформацията
21
"Жокера" - какво създаде злодея?
Снимка: Instagram
Филмът "Жокера" се завъртя вече и по българските кина, а успехът му на световната сцена е безапелационен. Само за първия си уикенд лентата спечели близо 245 млн. долара, което веднага го постави на първо място по приходи. Въпреки страха на полицията от повторения на сцените през 2012 година, публиката в САЩ изпълни кино салоните и излезе от тях повече от доволна.
 
Критиците също харесаха другия прочит на историята за Жокера. Този път, режисьорът Тод Филипс не се фокусира толкова много върху супер героя, а по-скоро обръща внимание на процеса, който го превръща в злодей. Филмът показва отношението на обществото към хората с психични проблеми и в какъв свят живеят самите пациенти. 
 
Хоакинг Финикс влиза в ролята на Жокера и се справя брилятно. Филмът вече си спечели награди, а критиците дори го гласят за един от главните претенденти за "Оскар". В Холивуд с голямо уважение се гледа на актьорите, които дават всичко от себе си за една роля. Отдават й се толкова много, че дори понякога забравят да излязат от нея.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


21
Още по темата: звездиХоакин Финикс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тоя филм рекламира анархия и разруха.