Какво ви очаква в любовта тази седмица?

Седмичен любовен хороскоп 13-19 април
13 апр 2020 19:40, Ивета Иванова
6
Какво ви очаква в любовта тази седмица?
Снимка: Pexels

Овен

Най-голямото ви затруднение през тази седмица ще е да разпределите времето си между работата и любовта. Половинката ви ще иска внимание, а вие ще сте си поставили непосилната задача да сте стриктни на всякъде и във всичко. Печелившата тактика е да приобщите приятел/ката си. Така ще сте заедно, но освен компания ще сте си осигурили и помощ.
 
Телец
 
Бъдете внимателни и наблюдателни. Дръжте се мило с половинката си, защото е много вероятно да ви въвлекат в интрига с единствената цел да навредят на отношенията ви. Не си позволявайте груби забележки, странични забежки и мимолетни флиртове. Ще навредите на връзката си необратимо и ще изпаднете в дълбоко съжаление за самите себе си.
 
Близнаци
 
Намалете контактите до колкото е възможно. Общувайте само с хора, които ви разбират и зареждат с добро настроение. Дайте възможност на приятел/ката си да прояви инициатива, да подготви празника, да ви изненада. Възползвайте се от факта, че от вас не се изисква нищо, освен присъствието и усмивката ви и се насладете на светлия празник пълноценно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хамстера сега чете учебника по Стилистика, и "не може" да участва в тройни коалиции
5
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не ни очаква нищо
4
1
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 години
Бойкоуспокояващи за нас са без пари. И виждам вече аз божествена глава (да кажа тук похвалните слова). Три папи по главата го галили и боговете нимба му благословили.Автор: Георги Илиев Митев. Потърпевш от милицията ,военните, полицията ,медиците и граждани. Трето поколение репресиран. Град София (2019).
3
1
 
5
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 4 години
Ама дебелия шеф разрешава ли сватбите, или и с маски не дава
2
0
 
3
 
! Отговори
Не е вряно. И вярно. преди 4 години
Освен ако не сте се чифтосали вече - очаква ви ПорнХъб и Хамстера.Което понякога е по-добро решение от калпави партньори."Мис Мида" продължава с неуразуменията.
1
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Каква любов бре? Нали трябва да сме социални изолирани? Нашият вожд Бойко,така е наредил,иначе глоба!