Зодиите, които остават близки с бившите

Вижте кои са те
Обновена: 14 апр 2021 13:28 | 14 апр 2021 13:25, Ивета Иванова
8
Зодиите, които остават близки с бившите
Снимка: Pexels

При раздяла някои хора изхвърлят подаръци, прекъсват всякакъв контакт с бившия, трият общи снимки и за тях не е възможно да останат в добри отношения с предишен партньор.

Представителите на тези 3 зодии не мислят така - те са мили, чувствителни, искат да са приятели с човека, на когото са споделяли много и често се виждат с бившите партньори. Ето кои са те, според "Bustle".

Близнаци
 
Те са забавни и лъчезарни зодии. Не обичат да се натоварват с големи драми, не са толкова чувствителни и не намразват автоматично бившите гаджета. Дори продължават да общуват нормално с тях и да се държат приятелски. Близнаците са въздушни зодии, затова не се водят от емоциите. За тях не е проблем да поддържат връзка с предишен партньор, това не им се струва тежко, неправилно или трудно. Те са много общителни, обичат да се забавляват и да излизат с различни хора - няма да зарежат общите приятели заради бивше гадже. Гледат на предишната половинка, като на човек, с когото още могат да си говорят и да се веселят.
 
Рак
 
 Има много малко зодии, които ценят връзките толкова много, колкото ги ценят Раците. За тях отношенията са най-важни, затова могат да останат приятели с бивше гадже. Те често мислят за миналото, спомнят си много хубави моменти и не могат толкова лесно да прекъснат връзката. Смятат, че ако продължат напред и спрат да общуват с бивше гадже, ще изтрият всички тези спомени и това ги натъжава. А и не искат напълно да губят човек, когото са обичали много силно и на когото са споделяли доста лични неща. Раците са нежни, обичат силно, грижат се за хората и се интересуват от хората от миналото си. Чувствителни са и не биха изоставили някого напълно.
 

8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
бият те, хулят,злословят,тепат прощаваш,но това не са приятели нито бивши нито настоящи нито бъдещи прощавайте на враговете
2
1
 
1
 
! Отговори
не сме зодии преди 4 седмици
не сме зодии
1
2
 
8
 
! Отговори
ДДРОнег преди 4 седмици
Абе когато си бил много близък с някого, гадно е да ставате после врагове !!!
Айде може известно време сърдене, ама има и прошка, нали ?!
Децата така правят и са лъчезарни, нали !!!