Според зодията: Какво ви чака в любовта през лятото?

Ето прогноза за периода
11 юни 2021 21:36, Ивета Иванова
25
Според зодията: Какво ви чака в любовта през лятото?
Снимка: Pixabay

Лятото наближава, а това означава, че ни чакат много горещи дни, весели дълги нощи, вълнения, почивки, тръпки. Сезонът носи много страст, емоции и нови преживявания в любовта. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
Най-вероятно е някой Лъв или Стрелец да ги плени и да спечели вниманието им през това лято. И е напълно възможно това да е истинска любов, която е за цял живот. Нека Овните отидат на почиват на топло място, ако имат възможност. Ако не могат, за превърнат дома и родното място в място за ваканция. Да ходят по фестивали, да се събират с приятели, да общуват в социалните мрежи. Нека разширят хоризонта си, видят нови места и така ще намерят човека - ще е такъв, в който не са предполагали, че могат да се влюбят, но много ще ги очарова.
 
Телец
 
Бурна любовна афера ги чака това лято. С представител на зодиите Овен или Скорпион, а може и някоя спокойна Дева. Другите хора ще са скандализирани от този романс, но това ще го направи по-вълнуващ. Телците са управлявани от Венера и искат любовният им живот да е опасен. С новия човек ще споделят еднакви хобита, интереси или страсти, ще се виждат основно двамата, а не в компания. Ще са дълбоко свързани, защото имат нещо общо. Не се знае колко ще продължи връзката, но ще разтърси света на тези зодии.

Близнаци
 
Нека познаят кой се връща в живота им. Човекът, за когото изплакаха много сълзи и по когото страдаха. Мислеха, че всичко е приключило, но не е. Дали това е добра новина? Само Близнаците могат да решат. Ще прекарат лятото размишлявайки върху това. Този човек ще има да сподели нови неща и ще каже истината за случилото се в миналото. Това си струва да се чуе и Близнаците ще оценят искреността. Може да простят, но да не забравят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


25
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ще пожелая на всички които са замесени много здраве и късмет нека живеят щтастливо после
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Там е работата, че нищо не ни очаква в любовта.
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Плашен развивам човек врндаш живее готови на всичко но никога на зад напред без значение най много да ни онищтожат нощто повече
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Все от любов си патим едни те мяткат за единно други за друго разбирам ние хората не сме уникални тук звучи като закана но сме свикнали на всеки нещата така че нема да живеем със орлите чухме видяхме много много интриги много решения по мрасеен начин или така нататък винаги е можело по горски нали....