Дамите от тези зодии си падат по лоши момчета

А тези мъже са безотговорни, склонни към изневери
5
Дамите от тези зодии си падат по лоши момчета
Снимка: IStock

Факт е, че т. нар. „лоши момчета“ могат да бъдат очарователни. Става въпрос за онези харизматични мъже, които искат да се възползват от жената до себе си, но го правят по един изкусен начин. Те се преструват на партньора мечта, но всъщност са егоисти, които мислят само за себе си.

Фасадата на тези момчета е перфектна – те изглеждат добре, в началото са галантни и грижовни, но са от типа партньори, които постепенно смачкват достойнството на жената до себе си. Тези мъже обикновено поддържат токсична връзка, безотговорни са или не са достатъчно ангажирани с партньорката си, склонни са към изневери, вменяват чувство на вина в жената до себе си и т. н.

Ако принадлежите към някоя от тези 5 зодии, вие определено сте склонна да се влюбите в лошо момче и после горчиво да съжалявате:

Овен

Ако вие сте родена под знака на зодия Овен, възможно е да се влюбите в мъж – екстроверт, който винаги да е заобиколен от няколко жени едновременно и да смята, че е негов морален дълг да угоди на всяка една от тях. Да, този мъж сигурно е очарователен и интересен. Ще обожавате вида шум, който той внася в живота ви. Начинът, по който внася в ежедневието ви страст и съблазън, ще го прави толкова вълнуващ! И все пак този мъж няма никога да бъде само ваш и е добре да го разберете по-бързо, за да не се „удавите“ от любов.

Близнаци

Вие често се влюбвате в мъже, които имат дар слово и умеят да ви вълнуват с интелекта и остроумните си закачки. Вие сте склонна да се отдадете на мъж, който ви е поразил с дълбочината на мислите си и с философските си теории. Но в крайна сметка този мъж често се оказва твърде надменен и самовлюбен. Не след дълго той започва да се държи с вас снизходително, сякаш сте твърде „плитка“, глупава и повърхностна за неговата специална персона. Той постепенно може да започне да смачква самочувствието и достойнството ви, затова бъдете нащрек!

Вижте още дамите от кои други зодии си падат по лоши момчета в Tialoto.bg

Източник: Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 2 години
azsam dobre momce nikoi ne me iska
2
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Когато си слушал разкази от смъртното ложе на Дон Жуан, никое момче или момиче с нищо не може да те впечатли.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Всеки може да е лошо момче,но не всеки иска да прави компания на бай Ставри...а лошите момчета рано или късно отиват да му перат чорапите!!