Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 ноември

Венера също ще окаже влияние върху любовта
Обновена: 1 ное 2021 11:34 | 1 ное 2021 11:33, Михаела Лазарова
4
Седмичен любовен хороскоп за 1 – 7 ноември
Снимка: Istock

Започваме новия месец с новолуние в знака на Скорпион. Каквито и да са вашите емоционални бариери или действия относно интимността, внимавайте как действате. Слънцето се противопоставя на Уран, предвещавайки вълнение от емоции, разкриване на тайни. Венера също ще окаже влияние върху любовта. Повече за това какво ви очаква според зодията, вижте в любовния ни хороскоп.

Овен

В първата седмица на ноември родените под знака на зодията ще бъдат готови да излязат от зоната си на комфорт и да опитат нещо ново по отношение на интимния си живот. Новолунието, което предстои, ще се противопостави на Уран – планетата на изненадата. Това ви насърчава да се освободите от всички страхове по отношение на любовта. Ще има нова гледна точка относно разочарование, предателство, с което може би сте се сблъсквали в миналото. Сега ще можете да го оставите зад себе си. Това е чудесен момент с любимия човек да се отворите един към друг.

Телец

Уран е във вашия знак, а новолунието тази седмица може да доведе до някои обърквания в любовта. Ако сте във връзка, тогава вие и вашият партньор може да сте готови да се изправите пред някои неудобни истини. Необвързаните представители на зодията няма да скучаят, защото ги очакват любовни изненади. За тези от вас, които са свикнали да бъдат сами, тази емоция може да доведе до дискомфорт в известен смисъл.

Близнаци

Скъпи Близнаци, звездите ще ви напомнят, че старите навици в любовта може да се наложи да бъдат елиминирани. За щастие, новолунието може да ви помогне да постигнете това по изключително иновативен начин. Това събитие ще ви вдъхнови да направите радикални, интензивни промени във вашия подход в интимността. Венера, планетата на любовта, също се премества във вашия 8-ми дом на интимност, помагайки ви да разрешите любовните проблеми. 

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Raskrivai nrma fert ako sakas i zadki i ku... mi sloji na rabotnoto mesto ili deto ti e ok nema dert
3
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какъв телескоп ми трябва за да стана астролог?
2
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Много хора не вярват в астрологията а причината е,не се интересуват от неща от които не им зависи живота и не им дават пари..
1
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Кои зодии ще сложат зеле тази седмица?