Зодиите, за които декември ще е магичен

Вижте кои са те
1 дек 2021 17:45, Ивета Иванова
2
Зодиите, за които декември ще е магичен
Снимка: Pixabay

Първият зимен месец е тук. Декември винаги се свързва с празничното настроение, коледните чудеса, домашния уют, веселите събирания, първите обилни снеговалежи и вълшебството, което сякаш има във въздуха. Ето за кои зодии този месец ще бъде още по-магичен, според "Elite Daily".

Стрелец
 
Мотивирани са да преследват най-смелите си мечти. Повечето Стрелци имат рожден ден през месеца и ще блестят, ще са като звезди. Чакат ги приятни промени. Ще бъдат окуражени да се възползват от нови възможности, да изживяват нови неща и трупат още опит. Може да обърнат страницата и да започнат нов живот. На 4-и декември има слънчево затъмнение в техния знак и това може да е повтратен момент за тях. Чувстват, че прекалено много неща са извън техен контрол тогава, но Вселената планира велико пътешествие за тях - такова, което ще ги промени. Да се насладят на това.

Лъв
 
Готови са отново да дадат воля на креативността си. Те са изключително артистични зодии. Винаги търсят нови начини да изразят себе си, но когато напълно се потопят в креативната си страна, тогава блестят най-много. През месеца ще са романтични, игриви, ще се забавляват. Ще спрат да съдят себе си и ще си спомнят колко е хубаво да се отпуснат и дори да създадат бъркотия около себе си. Да си дадат позволение да творят, дори и да правят грешки. Не е нужно винаги да спазват правилата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
За мен винаги декември е магичен. Обожавам Коледа от дете. Украса, лампички, топлина, уют. Като ученик чаках ваканцията. Сега си чакам бонуса и мисля с какво да зарадвам семейството. Всички сме отпуска, заедно, сплотени, усмихнати, щастливи. А Новата година винаги е повод за ново начало- преизчисляване на заплатата, ски екскурзии, планиране на летните почивки и отпуски. Абе, любим месец ми е декември. Този коментар не е за хейтъри мразещи всичко и всички. Благодаря.