Според астрологията: Кои дни през юни ще са благоприятни?

От 21 юни слънцето ще се премести в зоната на Рака за месец
25 май 2022 17:45, Екип на Tialoto.bg
7
Според астрологията: Кои дни през юни ще са благоприятни?
IStockphoto

Първият летен месец чука на вратата, кои ще са дните, които според астролозите ще бъдат най-успешни?

В началото на юни Меркурий все още ще бъде ретрограден, този цикъл ще приключи на 3 юни 2022 г. От 13 юни Меркурий ще се премести в родния си зодиакален знак Близнаци и ще открием, че сме станали изключително любопитни. Ще жадуваме за постоянна умствена стимулация.
 
В началото на юни Слънцето ще бъде в Близнаци. Това е енергично, активно и социално време. Отворете се към нови възможности и бъдете любопитни към света. Освен това Новолунието в Близнаци (9 градуса), което ще настъпи на 30 май, също ще бъде много активно в началото на юни. Тъй като тази луна е в Близнаци, енергията ще проникне в ежедневието ни.
 
Близнаците са зодиакален знак, който жадува за комуникация, информация и приключения и всички ще усетим този резонанс в живота си. Ще бъдем привлечени да изразим себе си устно или писмено, да излезем извън зоната си на комфорт и да се свържем с други хора, съветва marieclaire.
 
От 21 юни слънцето ще се премести в зоната на Рака за един месец. Това събитие официално ще отбележи лятното слънцестоене, откривайки новия сезон. По това време трябва да оценим нашата емоционална стабилност и сигурност и да се уверим, че стоим на здрава основа, продължавайки да мечтаем за нашето щастливо бъдеще.
 
Планетата на любовта и красотата, Венера ще продължи да се върти в родния си зодиакален знак Телец от 28 май до 22 юни 2022 г.
 
Още по темата четете в материала на Tialoto.bg 

Източник: Tialoto.bg 

7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
астролог преди 1 месец
От ?? юни всички да го преместят от неудобната зона в другия крачол
2
0
 
5
 
! Отговори
Лллл преди 1 месец
Благоприятни са когато отидеш до банкомата и има какво да изтеглиш !
1
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Кои дни ще са благоприятни може да реши единствено Путин.