Пълнолуние в Лъв - време за любов и творчество

Лъвът управлява нашите хобита и креативност
11
Пълнолуние в Лъв - време за любов и творчество
Снимка: Istock

На 5 февруари ни очаква пълнолуние в знака на Лъв. Според западни астролози, това е един хармоничен и спокоен период, въпреки че дали ще е такъв ще зависи и от вътрешното ни настроение, от способността да се контролираме. Ако нямаме достатъчно ярки емоции, много неща могат да бъдат разклатени.

Пълнолунието в Лъв се случва, когато Слънцето е в знака на Водолей. Пълнолунията са време на кулминация, време, в което осъществяваме или завършваме онова, което е започнало на новолуние. Емоционален период за романтика, за зараждане на нещо съществено във връзките. Енергията на Луната в Лъв е творческо себеизразяване и тласък на индивидуалното его, което получаваме чрез удоволствие и романтика, докато Слънцето във Водолей управлява групата, по-безличните приятелства и обективността.

Февруарското пълнолуние ни подтиква да намерим баланс между романтиката, приятелството и изразяването на себе си. Както знаем, Лъвът е горд и изключителен индивидуалист. Той не се задоволява с малко и не може просто да е част от екипа, той трябва да изпъкне. Слънцето във Водолей, макар и индивидуалистично, цени независимостта, но и екипността. Пълнолунието ще освети точно този конфликт.

Лъвът е и знакът на любовта, креативността и забавлението, така че пълнолунията в Лъв обикновено ни канят да се забавляваме, настройват ни любовно. Може да дадем приоритет на любовните взаимоотношения, в които чувстваме душевна връзка с другия човек, но е важно да не забравяме и за любовта към себе си.

От друга страна като един истински Лъв, като една котка, може да се чувстваме малко отчаяни заради нуждата ни от внимание и похвала по време на това пълнолуние. Затова трябва да внимаваме как действаме, да не сме твърде емоционални, конфликтни. В случай, че се чувстваме несигурни по отношение на себе си, да помислим защо е така, а не да търсим външно валидиране.

Още по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
9 преди 1 година
Благодаря. Приятен следобед
8
0
 
0
 
! Отговори
ах преди 1 година
Красиво!
7
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
И приятни сънища.
6
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Нека да е постоянно. Изпълняваме всякакви желания.
5
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
След овнешката луна съм на Куба Либре.
4
0
 
3
 
! Отговори
В. преди 1 година
От все сърце
3
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Аз чакам луна в Телец та да хапна.
2
2
 
7
 
! Отговори
Unknown преди 1 година
Да някой ще вие , а някой ще прави лубоФ... Ех луна луна защо грееш ти така АУуууу... :D
1
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Za edni ima lubov.Za drugi nqma.Takiv e jivota