Зодиите, които изоставят хората, без да им дадат обяснение

Ето кои са те
Обновена: 14 мар 2023 18:13 | 14 мар 2023 17:45, Ивета Иванова
4
Зодиите, които изоставят хората, без да им дадат обяснение
Снимка: Pexels/Oleksandr Pidvalnyi

Тези зодии прекъсват комуникация с вас и ви премахват от живота си, без дори да ви дадат обяснение и да изтъкнат причина за това. Те продължават напред и спират да ви търсят и да ви обръщат внимание. Вижте кои са те, според "Pink Villa".

Водолей
 
Тези хора лесно се отдалечават от приятелите си и дори роднините си. Спират да им говорят за няколко месеца, но после може да ги потърсят и да се държат, сякаш нищо не се е случило. Не го правят нарочно. Просто са много заети, фокусират се над свои проекти и каузи, и дори нямат време за обяснение. Често се отдалечават и живеят за малко в свой свят.

Риби
 
Не е изненада, че Рибите попадат в списъка. Те често си фантазират, по цял ден мечтаят за разни неща и си представят какво може да им се случи. Буквално потъват във въображението си, живеят в света на фантазиите. Затова, за тях е съвсем нормално да изоставят някои хора, да спрат да ги търсят и виждат. Това не означава, че не ви харесват или ви мразят, просто забавят темпото и имат нужда от време за себе си. Ако ги притискате, лесно ще ви изоставят, без дори да ви дадат обяснение.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
2
 
2
 
! Отговори
До Не сте в час преди 1 година
В моя личен живот се случи обратното. Бях с един красавец "Риби", л.у.да ранна младежка любов, мaйкa му ме беше одобрила за снаха. Той обаче замина на Запад, с огромни претенции. След 5-6 години се върна с подвита опашка, научил по трудния начин, че там се работи здраво, а конкуренцията е безмилостна. По това време аз вече бях срещнала моя "Стрелец". През първите ни съвместни години заслугата за стабилността на връзката ни беше главно негова, защото не е глезльо и почти всичко е постигнал сам.
3
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Благодарим, човек не си води сметка дали повече е бил отхвърлян отколкото е отхвърлял. Такива са били годините. Хаотични 90. Вината естествено е наша. Прегрешил, или приятелят харесвал някоя жена повече, или не му било мястото с друга хубава жена, или не обичал достатъчно трета. Това са лични въпроси. Всеки е можел да потърси обяснение.
2
12
 
11
 
! Отговори
не сте в час преди 1 година
Точно Рибите не го правят!Никога!Правят го Стрелците!
1
16
 
4
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Само да ми паднат бой със шутове и шамари :)))