Тенденциите в маникюра, които ще следваме до края на годината

Кои са те?
20 авг 2023 15:48, Дарена Найденова
1
Тенденциите в маникюра, които ще следваме до края на годината
Снимка: Istockphoto

Въпреки че първият ден на есента технически не настъпва до 23 септември, краят на август е известен и като края на лятото. Това е времето, когато много от нас започват да се подготвят за промяната във времето и сезоните, решават да пренаредят гардероба си и се замислят какви ще бъдат тенденциите до края на годината. 

Една от най-лесните промени е в маникюра. Есенните цветове на лаковете винаги се отличават с малко по-приглушени тонове, за разлика от ярките летни настроения, но не са чак толкова студени и мрачни, колкото зимните. Летните оранжеви нюанси стават по-тъмни, ярко червеното се превръща в бордо и по-скоро се насочваме към земните и мрачните горски тонове за вдъхновение. 
 
Есенните класики обаче тази година се допълват с няколко нови тенденции, които нямаме търпение да опитаме. От визии, които никога не излизат от мода, до актуални маникюри, есенните течения в ноктите за тази година покриват всичко. Помислете си за класическо червено, което винаги е шик, до матови металик детайли и горещ шоколад, които ще донесат повече уют в есенната ви картина. 
 
За да ви помогнем да се ориентирате в най-големите тенденции за есенен маникюр, ви показваме няколко предложения, които ще бъдат на мода. Независимо дали предпочитате едноцветна или разнообразна ноктопластика, този сезон има за всекиго по нещо. 
 
Тенденциите в маникюра за есен/зима 2023

Замразен металик

Считайте това за свежа алтернатива на класическия металик. Изберете любимия си метал - сребро, злато или розово злато - и го покрийте с матиращ топ лак. Матовият металик вид има огромен ефект, но е супер лесен за направа дори и у дома. Нанесете два слоя металик лак и оставете да изсъхне. След това нанесете равномерен слой матиращ топ лак и наблюдавайте магията. Ще получите фин блясък от металния цвят, но матовият му ефект ще придава атмосфера на есента. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още по темата: маникюр
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари