Сезонът на Девата, ето какво ни очаква

Прогноза за периода
Обновена: 23 авг 2023 20:08 | 23 авг 2023 20:06, Ивета Иванова
6
Сезонът на Девата, ето какво ни очаква
Снимка: iStock/Alexey Surgay

Сезонът на Девите започва днес, 23-и август, и продължава до 22-и септември. Девите са земни зодии, практични и организирани. Сега всички се фокусираме по-малко над драмата и повече над работата, над намирането на решения. Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще имат много късмет сега, а подвижните знаци Близнаци, Стрелец и Риби ще трябва да работят още по-усилено през периода. Ето какво да очаква всяка зодия, според американския "Cosmopolitan".

Овен
 
През целия сезон ще са изключително заети и в началото ще са доста изтощени. Овните ще открият, че имат някои нездравословни навици. Преди са се разхождали в парка постоянно, но са спрели да го правят. Обичали са да спортуват, да готвят, а сега поръчват готова храна. Нека се стегнат и отново да си създадат нездравословни навици - те ще останат дългосрочни.

Телец
 
Усещат добри вибрации сега. Периодът е посветен на това да изразят себе си. Това може да означава да излязат от черупката си, да станат по-искрени, по-открити. Може и да усетят, че стават много креативни, да творят. Или пък любовта да ги намери по-лесно. Нека не вземат тези неща за даденост, ако искат хубавото да продължи - да положат усилия и енергия, за да останат тези неща в живота им.
 
Близнаци
 
През периода се връщат към корените си. Те или живеят за мига, или гледат напред към следващото вълнуващо нещо, което предстои. Но сега трябва да се върнат на земята и да се фокусират над миналото. Стават домошари, прекарват много време вкъщи, канят гости там. Научават много за миналото си и разсъждават върху живота си досега. Изминали са дълъг път.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Приятни сънища!
1
8
 
3
 
! Отговори
Надя преди 8 месеца
Със моя съпруг който е дева се запознахме по интернет но чак когато се оженихме разбрах че е много беден!Чувам че се хвали пред приятели със моето финансово състояние,но това не е най-лошото.От доста време спря да се къпе, често ходи мръсен в неугледен вид, зъбите му са изчурели и постоянно мирише на пот и вкиснало.Когато му направя забележка започва да философства че не му се харчат пари за дрехи и зъболекар.Вече не знам какво да правя!