Мода за есента: Кои цветове ще ни помогнат да постигнем целите си?

Кои нюанси ще ни донесат успех
30 авг 2023 20:43, Дарена Найденова
0
Мода за есента: Кои цветове ще ни помогнат да постигнем целите си?
Снимка: Istockphoto

 Включването на наситени нови цветове в гардероба ви сигнализира за началото на есенната мода, но може да бъде и начин да внесете нова енергия в живота си. Цветната магия използва енергията на цветовете, за да ви помогне да събудите мотивацията в себе си и да постигнете целите си. Според астролога Лиза Стардъст, носенето на определени цветове може да внесе и изрази енергия, а познаването на значението им може да помогне да определите намерията си за това, което искате да внесете в живота си. 

И за щастие, някои от модерните цветове за тази есен са съобразени с някои общи цели, които може би искате да постигнете до края на годината. И така, как точно работи това цветно кодирано проявление? Според Стардъст, вие просто казвате какво желаете, докато се обличате или гледате в огледалото, за да превърнете мечтите си в реалност, и след това се уверете, че сте включили цвета, специфичен за вашето желание. Независимо дали е малък детайл, изцяло монохроматичен вид, силата се крие в увереността, а не в количеството цвят. 

Есенна мода - цветовете, които ще ви помогнат да постигнете целите си

Шоколадово кафяво

Кафявото се очертава да бъде новото черно тази есен. Според Стардъст, този нюанс носи безопасност, сигурност и надежда. Така че това е идеалният цвят, ако сте изправени пред известна несигурност през този сезон и трябва да внесете малко стабилни вибрации в живота си.

Глина

Земните тонове са постоянен фаворит през есента и тази година добавяме нюансите на теракота към сместа за малко рустикална топлина. Носенето на цветна глина придава усещане за обновяване и всякакви пробуждания на душата, така че, ако искате да предизвикате малко творчество или да обърнете нова страница в живтоа си, това е нюансът за вас. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още по темата: мода
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари