Септември ще е страхотен за 4 зодии

Вижте кои са те
1 сеп 2023 23:00, Ивета Иванова
5
Септември ще е страхотен за 4 зодии
Снимка: iStock/Sergei Gnatiuk

Прекрасният септември е тук! Радваме се на последните по-топли дни, наслаждаваме се на остатъка от лятото, усещаме, че идва есента и официално я посрещаме към края на месеца. Чакат ни много вълнения, забавно изпращане на лятото, подготовка за уютна и вълшебна есен. Някои от зодиите ще се чувстват страхотно през преходния месец. Ето кои са те, според "Elite Daily".

Близнаци
 
Сега не е техният сезон, но те определено ще се чувстват в свои води. Ще уреждат въпроси, свързани с дома и семейството, ще организират нещата. Няма да могат да изгладят нещата за един ден, защото Меркурий е ретрограден в първите 2 седмици от септември. Ще им трябват няколко опита, но накрая ще са много доволни от постигнатото. Няма да са прекалено социални през месеца, но са заети и дори няма да забележат това.

Дева
 
Те са главните герои, тъй като през по-голямата част от месеца е техният сезон! На фокус са същността и идентичността им. Късметлийски период, в който трябва да направят себе си приоритет и да преследват целите си, да са независими. Но Девите винаги решават проблеми и помагат, така че ще се занимават и с въпроси, свързани с хората около тях. Много са продуктивни и ще се справят с доста задължения от списъка си. Може да се поколебаят как да продължат с изпълнението на някои задачи, но това няма да ги притесни много.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
2
 
! Отговори
Осем зодиий преди 8 месеца
За останалите ще е много зле, всичко е ретроградно.
1
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Ще видим дали ще се сбъдне нещо от тези предсказания. Стрелците и Рибите, които познавам, са любовчии. Ще ги наблюдавам внимателно през този септември.