Зодиите, които винаги ще ви услужат с пари

Вижте кои са те
6 сеп 2023 14:55, Ивета Иванова
10
Зодиите, които винаги ще ви услужат с пари
Снимка: iStock/NanoStockk

 Някои от зодиите са доста услужливи. Те не мислят дълго, действат импулсивно, мили са, помагат на приятелите си веднага и не обмислят последствията. Веднага биха дали пари  на близките си, ако се нуждаят от това. Ето кои са те, според "Pink Villa".

 
Телец
Може да се разчита на тези зодии. Те винаги подкрепят приятелите си - емоционално и финансово, защитават ги. С удоволствие щи ви дадат пари, ако имате неочаквани разходи или мечтаете за билет за концерт. Телците са лоялни и предоставят материална подкрепа. Искат да видят как мечтата на приятелите им се сбъдва - услужват с пари за бизнес начинание, за образование и т.н. Грижат се за близките.
 
Риби
Те са като едни магични същества, като ангели и всеки иска да има приятел като тях. Рибите усещат кога имате финансови проблеми, още преди да им кажете. Ще ви услужат с пари, без да попитате, тайно ще ви ги сложат в чантата. Няма изобщо да искат да обсъждат този заем. Тези зодии имат силна интуиция и са много състрадателни - не искат да ви е трудно. Ще ви почерпят и с храна, ще ви повдигнат настроението. Помагат много.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


10
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
3
 
! Отговори
:))) преди 8 месеца
Трябваше да качите този материал поне преди 4-5 години. Астрологията ми препоръчва мъж "Телец", но се случи така, че нямаше такъв сред момчетата около мен. Имах гадже "Везни", после "Риби", чиято майка се беше амбицирала да ни ожени, но прецених, че е инфантилен. "Везни"-те беше с огромни кариерни амбиции и ми беше ясно, че не е настроен за сериозна връзка. Не ми е идвало наум да искам пари нито от единия, нито от другия. Накрая избрах "Стрелец" и се обвързах с него, но парите си ги печеля сама.
7
0
 
6
 
! Отговори
Беновска пипа преди 8 месеца
Абсолютни глупости. За телец това твърдо не важи!
6
1
 
6
 
! Отговори
АнонимеН преди 8 месеца
ТЕЛЕЦ ДАВАЩ ПАРИ - КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕТЕ ТУК :D ТЕЛЕЦА ЩЕ СЕ ПОЧУДИ КАК ДА ВИ ОКРАДЕ ТАКИВА СА МИ НАБЛЮДЕНИЯТА БЕТЕР ПУТИНИСТ Е
5
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Телец да ви даде пари ? -никога -те само Взимат ,контактуват само с хора от ,които могат да Вземат ! А везните ще ви дадът само толкова ,колкото могат да забравят -демек малка сума -по принцип не обичат да дават пари на заем.
4
1
 
6
 
! Отговори
До 2 преди 8 месеца
Абсолютно! Зодия пенсионер с деменция винаги ще ти услужи с 5-10 бона.
3
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Глупости на търкалета.
2
2
 
1
 
! Отговори
безпроблемни услуги преди 8 месеца
Само при Зодия "Моше & АВраам Банк !
1
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 месеца
Само за близки хора!