Широките дънки завладяват 2024 г.

Голям хит са сред звездите
21 фев 2024 14:39, Ивета Иванова
31
Широките дънки завладяват 2024 г.
Снимка: iStock/Konstantin Koekin

Нова модна тенденция превзема 2024 година.

През последните 10-15 години много тесните дънки бяха истински хит. Тези, които напомнят на клинове и са напълно прилепнали по крака.
 
От известно време виждаме, че дънките тип чарлстон също са актуални и много дами залагат и на такива.
Сега е официално - тесните и прилепнали дънки си отиват, не бива да носите такива, ако искате да сте в крак с тенденциите.
 
През тази година най-хитови ще са дънките с широк крачол. Това е добра новина за представителките на нежния пол - повече няма да се налага да носят нещо, което им стяга и не е толкова удобно.
 
Освен, че с широки дънки се чувстваме по-комфортно, те скриват несъвършенства на фигурата. Те изглеждат по-небрежни и спортни, но сега спортно-елегантната визия е на почит. 
 
Най-хубавото е, че могат да се комбинират с всичко - дебели пуловери, официални ризи, тениски, тесни потничета, жилетки, суичери и т.н. Това важи и за обувките - може да носите широките си дънки с елегантни боти, рокерски ботуши, балетни пантофки, маратонки, кецове.
 
Звездите също обожават да носят широки дънки.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


31
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
4
 
7
 
! Отговори
Прибиванйе преди 2 месеца
Моника Белучи се носи само с елегантни тесни рокли. Тия дънки са за некви бъчви като Гала и Джуджи и Мондьо.
6
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
До 4 "Щом ще връщате тия дънки, върнете прическата "Отпред късо, отзад модерно"" А, тая мода вече се върна и почти отминава. Пропуснал си.
5
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Да... Модата се върти през двадесетина години. Няма лошо. Така не омръзва. Има хубави моделчета чарлстон дънки сега, май им викат бууткът, за да звучи модерно. Гледам, че много ги носят и изглеждат елегантно. Нека носят младите, да се радват и да са хубави. Ние дъpтите каквото и да облечем все сме си дъpти.
4
12
 
3
 
! Отговори
ИДИЛ преди 2 месеца
Това жената да си закрива тялото идва от крайния ислямизъм, шериата и бурките. Първо почват с широки дънки, после почват шалвари и бурки и накрая ще имат само едно прозорче с мрежа за очите. Една свободна и горда жена се облича смело и провокативно, не следвайте тези моди, които явно идват от Хамас, Ал Кайда или Ислямска Държава. СВОБОДА ИЛИ СМЪРТ
3
2
 
8
 
! Отговори
На китарата (?) преди 2 месеца
Носете клинчета и тесни дънки и къси поли
2
8
 
9
 
! Отговори
Гадна мода преди 2 месеца
Като видя жена с такива дънки, дори да е мис България - отвръщам си погледа. Това са лизбийски дряи...
1
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 месеца
Грозна работа. Това беше модерно преди 20-25 години както и през годините на социализма око 1980г. с така наречените "чарлстон" панталони. И добре че си отиде тая мода. Само като се сетя какви торби носехме. И мъже и жени ходехме като торбални. Широките дънки са тежки и неудобни. Крачолите се мятат във всички посоки докато вървиш. Непрактично облекло е. Тесните дънки са по удобни, изглеждат много по елегантно и подчертават естествената форма на тялото.