Убиха руския актьор Андрей Малцев след побой

Скарал се с клиент на кафене, кавгата завършила фатално
20 май 2016 08:52,
67
Убиха руския актьор Андрей Малцев след побой
Снимка: Twitter

При скандал в Московската област е загинал актьорът Андрей Малцев, съобщава "Московский комсомолец", цитиран от Фокус.

Трагедията се е разиграла в нощта на 19 срещу 20 май в град Електрогорск.

Още по темата

43-годишният актьор влязъл в пререкание с един от посетителите на кафене в града, след което кавгата се преместила в близкия парк и е завършила с бой.

Малцев получил тежка черепно-мозъчна травма, в резултат на което е починал. 27-годишен мъж е заподозрян за смъртта на актьора и е арестуван. Той е познат на органите на реда заради предишни престъпление, осъждан е.

Така в рамките на месец си отиде втора руска звезда заради побой. В края на април почина китаристът на "Любе" Павел Усанов. Той беше хоспитализиран на 3 април след бой в ресторант в Предмосковието, но лекарите не успяха да го върнат към живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
47
0
 
1
 
! Отговори
Очите преди 7 години
Жалко за артиста да почива в мир
46
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо ли не се учудвам. Типично за Русия, ако не от цироза ще е от пибой.
45
4
 
1
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Бих ти казал къде да вървиш Шопе, но ти се досещаш къде те пращам....В планът дълес има едно изречение..... " ние ще намерим съмишленици, наши съюзници в самата Русия...."Явно или не си чел внимателно, или не го разбираш, а имаш вид на умен човек, но явно не е така....И да....клоун съм но това привлича хората като ги забавляваш и след това искат да се виждат с теб....Всичко хубаво ти желая капиталист такъв.....
44
4
 
11
 
! Отговори
Шоп преди 7 години
До СветълАми ще ти кажа...Съветските и руски образователни програми не ги е писал Дълес, а местните водкаджии.Също така министър на образованието в СССР и Русия не е бил Дълес, а местни водкаджии.Управител на ресторанта и охрана не е бил Дълес, а местни водкаджии.И жертвата и побойникът най-вероятно са фенове на Путин, а не на Дълес.Така че клоунът в случая си ти.
43
7
 
1
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Който ми е сложил минус - да се обоснове....иначе предизвиква само смях в мен.....
42
9
 
2
 
! Отговори
Светъл преди 7 години
Не залитам в конспирации , но някак имам чувството, че вина за такива случки има ето този таен начин на възпитание....Напишете в гугъл " реч на дълес"Приятно четене и размишляване.....
41
0
 
3
 
! Отговори
simonm преди 7 години
ДО КГБ АЗ ОБИЧАМ ПУТИН--------------------------------- Не ме трепете
40
7
 
2
 
! Отговори
до 46 Хенде Хох преди 7 години
Еее, по друго си е в нарко-***....ска София...
39
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Na gol zadnik , 4ifte pishtovi .Kazano po drugomu , samo4uvstvieto na rusnaka se krepi na atomnite bombi , za koeto sa vinovni England I USA .Bog da go prosti tova mom4e , toi ne e vinoven - rodil se e na pogreshnoto mqsto.
38
3
 
10
 
! Отговори
юбералес преди 7 години
Aндрей е постъпил смело. Като истински мъж е приел дуела и е платил с живота си. Незнам обаче убиецът му, ако беше на 43г., дали щеше да се осмели да влезе в двубой с 27годишен и по-здрав от него младеж. Лека му пръст и ще го запомня като актьора с рицарско сърце.
37
4
 
3
 
! Отговори
Колио преди 7 години
От случката става ясно че руснаците не са съединител кво се чудите толкоз.
36
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Раят на земята...центъра на православието и славянството.
35
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евразииски ценности...
34
4
 
13
 
! Отговори
t-rex преди 7 години
до 34Боже, опази! Не искам да звуча като *** модерни патриоти, ама да ми разправяш, че нямаме победи и каузи си е липса на елементарни познания по история! А да ми разправяш колко е велик руския народ - значи нито си бил в Русия, нито си работил с руснаци! За финал само да те светна, че руското християнство е привнесено там от България. Писмеността също. Литургиите и песнопенията в руската православна църква и до днес са на български език. Факт!
33
3
 
13
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Руснаците са просто луди! Имат огромна територия, и много народ, при тях всичко е в огромни мащаби, и гениалността, и простотията. Нищо и никой не може да се мери с тях.
32
2
 
8
 
! Отговори
Лумпен Лумпенян преди 7 години
Навремето така тук бастисаха любим мой актьор, Лъчо Каскадата. Невероятен беше. Кофти истории са това. Хората на изкуството не са биячи. Е ако побойници попаднат на Стивън Сегал или Джеймс Лю, Чък Норис и прочее, тогава жална им майка. Чък Норис като млад имам предвид.
31
5
 
18
 
! Отговори
П.Петров преди 7 години
Държава, в която властва саморазправа, а не закон не е държава !
30
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 36Затова казвам, че нямаме шанс да разберем дори отчасти руския характер.колега, те сами не се разбират, какво остава другите да ги разберат.
29
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За нашата окаяност и малоценност говори следния факт: Когато се освободи режимът на свободно движение, за нас западните демокрации сложиха многобройни ограничения. Докато в момента свободно допуска хора, които ние самите считаме за по-изостанали от нас. Това дава яснота, относно мнението на другите за нас, а то явно не е добро. Затова казвам, че нямаме шанс да разберем дори отчасти руския характер.
28
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 30Аз съм трети клас ама от световен характер.:))))))) А как ще изглежда 6 пъти в проценти? Да не стане като при дебатите за лондонския кмет мюсюлманин. Имаше спорещи които твърдяха че Англия вече не била населена от англичани. А какво се оказа - мюсюлманите в България 13%, в Англия 4%. :)))))) Айде със здраве и много успехи. :)))))