Гледайте епичните екшън сцени от "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" на IMAX

Форсирани двигатели, военни барабани и много пясък в петия филм от поредицата "Лудия Макс"
Обновена: 21 май 2024 11:28 | 21 май 2024 11:25, Красимир Ангелов
1
Гледайте епичните екшън сцени от "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" на IMAX

Билетите за "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" - очакваната от феновете с нетърпение предистория на "Лудия Макс: Пътят на яростта" на Джордж Милър, вече са продажба онлайн или на касите на Кино Арена. Само преди дни лентата дебютира на филмовия фестивал в Кан, а премиерата в кината е на 24 май. Може да гледате епичния трилър в Relax залите на удобните риклайнери, а в Пловдив и Варна и на IMAX с уникална картина и звук!

Форсирани двигатели, военни барабани и много пясък - петият филм от поредицата „Лудия Макс“ е епично продължение на “Пътят на яростта”. "Фюриоза: Сага за Лудия Макс" е предисторията на филма от 2015 г. и разказва откъде идва Фюриоза – отвлечена от Зеленото място на многото майки, тя попада в ръцете на мотористка банда, предвождана от военачалника Дементус. Проправяйки си път през Пустошта, те попадат в Цитаделата, предвождана от Имортан Джо. Докато двамата тирани се борят за доминация, Фюриоза трябва да преживее много изпитания, докато подготвя пътя си обратно към дома.

Нямаме търпение да видим как младата надежда Аня Тейлър-Джой ще се вмъкне във впечатляващите обувки на Чарлийз Терон и дали има вариант Крис Хемсуърт, скрит под тази епична брада, да ни покаже част от себе си, която не сме виждали преди.

Истинска изненада е да разберем, че постигнатото в „Лудия Макс: Пътят на яростта“ може да бъде надскочено. Режисьора Джордж Милър и екипа зад “Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“ обаче са успели. В разговор със списание Total Film Милър и продуцента Дъг Митчъл разкриват, че филмът им съдържа 15 минутна екшън сцена, която е заснета за 78 дни. Всеки ден на снимачната площадка е имало над 200 каскадьори. Кодовото име на сцената е било „Стълбище за никъде“.

Фюриоза: Сага за „Лудия Макс“ е режисиран от Джордж Милър по сценарий, който той е написал заедно с Нико Латурис. В главните роли са Аня Тейлър-Джой, Крис Хемсуърт, Алайла Браун и Том Бърк.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари