Лоша реклама: Алекса – монахиня, Ерик – свещеник

Фолк певицата провокира с музика, текст и... видео
10 яну 2018 11:50,
35
Лоша реклама: Алекса – монахиня, Ерик – свещеник
Снимка: Личен архив

Поредната и най-нова провокация на Алекса е образът й на монахиня, с който подчертава, че всеки съчетава в себе си едновременно светлина и мрак. Преобразяването на певицата на "Ара мюзик" се случва заедно с колегата й Ерик в паречето "Лоша реклама". Той пък е духовник, пред когото Алекса се изповядва.

"Случващото се между нас не бих казала, че е много богоугодно - смее се изпълнителката. - Замисълът за песента дойде от мое лично преживяване, а сюжетът на клипа измислихме заедно с Ерик".

На фона на дискотечния етно ритъм виждаме лъскав автомобил с красива жена в него. Пътят я отвежда до църква, в която свещеникът води църковна служба. Историята продължава в сферата на фантазиите - проповедникът се трансформира в любовник, заобиколен от полуголи монахини. А случващото се между тях ярко контрастира на духовните им занимания.

Клипът към песента е заснет край София и е спазеното обещание на Алекса, че ще разбие правилата в съвременната музика. Музиката е в стил модерен поп-фолк с дискотечно звучене и обещава да се превърне в един от големите хитове.

Изводът, който прави певицата е, че "лоши хора няма, всеки носи в себе си две половини - добра и лоша. От него зависи коя ще вземе превес. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


35
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тези двамцата са типични представители на Иво Христовите 80%.
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Защо не влезе в джамията в Якоруда да провокира тоя ром...
24
1
 
5
 
! Отговори
Хахахаха преди 6 години
българската простотия край няма
23
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кои са тия? На не са евродупепутки?
22
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До МаргиДумата "***", нецензурна ли е? Или да пиша "ромска"? Значи може да пускате *** (ромска) музика, но се срамувате от името и! Браво! Докъде я докарахме! Това и при комунизЪма го нямаше!
21
0
 
4
 
! Отговори
Марги преди 6 години
Тази "музика" с *** интонация, по дефиниция е просташка, така че клипчето не ме учудва. Те си мислят че са скандални, но кой ли богохулник не мисли това да себе си.
20
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що не се,, провокират,, в някоя джамия ? Това не е провокиране ,това е умишлена гавра с християнството . Едни се тръшкат голи в църкви ,други се гаврят в Исус . И как един не отиде да ,,провокира ,,в джамия или Синагога .И всичко това прикрито зад лицемерието наречено демокрация ,свобода на словото ,демократични ценности и подобни мантри и демогогии.
19
0
 
4
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тия са за изтриване. Не остана нищо свято в тоя свят.
18
0
 
8
 
! Отговори
Веско преди 6 години
90% от коментарите са, че това са някакви никому неизвестни бездарни субекти, обаче като е платил някой ПР да се пишат глупости за тях, утре ще кажат: най-коментирания клип на любимците на народа и т.н. Всеки който публикува такива гнусотии в популярни сайтове носи лична вина за опростяването на децата.
17
4
 
5
 
! Отговори
ТУРЧИНЬ преди 6 години
Алекса президент, Ерик премиер. Пууу машалла, еваля, аферим и ашколсун
16
1
 
8
 
! Отговори
Жоро преди 6 години
олио да ги попари всичките :)
15
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Явно има пазар за такива неща в България ... колкото и беден, и свит, и селски да е, явно има пазар по селата и провинцията като цяло. България е една голяма провинция и по странен начин точно тези които слушат тази музика са реалната България защото тези които живеят и работят по селата и провинцията на България (за добро или лошо) са бъдещето на България ... тези които живеят в Лондон, Брюксел и Виена те не са бъдещето на България.
14
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не се научихте да пишете статии. Започва се с запознаване на читателите по темата.1. Коя е Ерика.2. Кой е Алекс.3. С какво се занимават, за какво се борят и т.н
13
0
 
20
 
! Отговори
Престанете бе преди 6 години
Защо продължавате да ни занимавате с никому неизвестни хора? Защо ни ги натрапвате без да ги искаме или търсим? Много е грозно! Въпросното "журналистче" е ясно, че е тяхна ***, жалка работа....! Чалгарки прости необразовани, трябва да ни плащате за да четем за тях!!!
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в чалгата ес изролзва един и същи инструментал от хиляда певци. Звученето и то е едно и също. Разликата е че се сега се сетиха да заснемат нещо по-скандално.
11
5
 
2
 
! Отговори
МaйМyнaтa преди 6 години
На човеците трябва да им се смени контрольора, религийте вече не вършат работа
10
2
 
14
 
! Отговори
българин преди 6 години
За гавра с църквата - Господ наказва !!
9
0
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
За тая м-стия нямам думи , а за Ерик е добре да го изпратят в някой манастир да го обработят монасите !
8
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Комунизмът разврати хората и ги направи антихристи. Тия двете недоразумения 100% са расли в комунистически семейства, затова се гаврят с църквата.
7
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Чалгата е в задънена улица - единствената останала "неизследвана територия" е директното показване на първични полови белези. Просто в посоката, в която се развива само това остава. А, да, може и мацката да се вози не на БМВ, ами на Тесла, когато почнат да дават и Тесла под наем :D