Две българчета се удавиха в Гърция

Не е ясно дали това е умишлено убийство или е нещастен случай
1 авг 2013 17:32, Елка Василева
8
Две българчета се удавиха в Гърция
Снимка: архив, Reuters

Седемгодишният Иван и 4-годишният Динко изчезнаха вчера от района на село Стрефи в община Илия в Гърция. Днес те бяха намерени удавени в напоителен канал, предаде БНР.

Полицията, части на пожарната и местни жители повече от едно денонощие участваха в акцията по издирване на двете българчета. Полицията работи по няколко версии - от умишлено убийство до нещастен случай.

Цялото семейство на децата от години живее и работи в Гърция. Според майката децата са тръгнали към къщата на баба си, но така и не са стигнали до там. Бащата разви пред разследващите полицаи версията за намеса на бабата в случая, защото „ненавиждала децата”.

Обществеността в Стрефи е в шок от смъртта на двете българчета. Пред полицията съседи на семейството са категорични, че родителите са били грижовни към синовете си.

Все още не е приключила съдебномедицинската експертиза. Тя ще изясни дали върху децата има упражнено насилие. При първия оглед на съдебния лекар няма видими външни рани по телата на удавените. Родителите са под наблюдение на психолози.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
децата , не се удавиха --удавиха ги но първо са ги удошили и после хвърляни, от брата на жената -15год и много ревнувал , вече си е признал , да найстена са *** , но там са събрани повече *** и гръцки, но и мног нелегални азиятци ,повечето работят на полето ,жалко за децата , лек път да имат ,и Бог да е със тях
7
3
 
20
 
! Отговори
али преди 10 години
ей веднага казвате *** няма значение това е живо същество аз не мога да заколя кокошка камо ли да убия някого за да убиеш значи психически си зле предлагам за убийствво 40 години за кражба като оня от севлиево 30 години па да видим няма ли да каже къде са парите
6
4
 
23
 
! Отговори
dimitar_vs преди 10 години
***,ама са деца.бог да ги прости
5
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
***
4
1
 
35
 
! Отговори
Дари преди 10 години
Топлината действа зле на човешкия мозък. В жегите много хора исперкаха.. Влакове автобуси и какво ли не.. пази Боже !Бог да прости малките невинни душички !
3
5
 
15
 
! Отговори
Богдан преди 10 години
"Според покрусения баща пък бабата, която му е мащеха е убила внуците си, тъй като не ги е искала,гледала е на тях като голямо харчене на пари"..
2
1
 
37
 
! Отговори
piffacota преди 10 години
Мир на праха им"(((.***,само на мен ли ми направи впечатление,че месеца дето измина-Юли беше страхотно черен....Август и той започва с трагедия.Дано всичко приключи.
1
1
 
54
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
КОШМАР !!!Дано в Отвъдното да са по-добре, малките невинни души.