Ген. Киров: Към България може да се насочат много македонци!

Идеята, ако се прекроят границите на Балканите
Обновена: 22 апр 2017 17:23 | 22 апр 2017 17:09, Петя Славова
118
Ген. Киров: Към България може да се насочат много  македонци!
Снимка: Reuters

Не е изключено към България да се насочат голям брой македонци, ако се стигне до прекрояване на границите на Балканите, заради идеята за Велика Албания.

Още по темата

Това каза  ген. Кирчо Киров, бивш ръководител на Националната разузнавателна служба пред "Фокус". Той поясни, че потърпевши биха били и Сърбия, Македония, дори Черна гора, защото в южната ѝ част живее компактна част от албанското население.

Според него това би довело до кръвопролития. "От тази гледна точка ми се струва, че политиката на ЕС е слаба, неориентирана, несъобразена с реалните действителности на Балканите и това като че ли подклажда амбициите от албанска страна.

Във всички случаи пред нашите разузнавателни служби трябва да бъдат приоритет процесите, които се развиват на югозапад. Не бива да се изключва възможността при промяна на границите на Балканите към България да се отправи една голяма маса хора от Македония, защото там живеят нашите братя и сестри", каза още ген. Киров.

Той посочи, че българските служби за сигурност трябва да потърсят взаимодействие и координация по отношение на проблемите в Югозападна Европа от своите съюзнически служби в ЕС и НАТО, защото проблемът се изостря.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


118
Още по темата: Македонияалбания
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не, мерси.
27
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голям брой сърби да се насочат насам - да! Ама голям брой макета, не ми се вярва.
26
14
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До наблюдател Абе ти щурав ли си! Сърбете са напълно фалирала държава и чакат само помощи от МВФ. Половината от ровещите в *** на София са сърби! Сега руснящите им дадоха едни строшени самолети, върнати от индийците, та да си закърпят малко самочувствието. Сърбете били патриоти!!! Най-обикновенни парцаливи фашисти.
25
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Македония и Беломорието по-добре да не се присъедиянват към България по никакъв начин. Само проблеми и национални катастрофи са ни докарвали в миналото
24
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До наблюдател"Най-важният фактор е че Русия няма да гледа безучастна при една албанска инвазия."Kaква инвазия бе мойто момче? И теб ли те тресе параноя, че някакви лоши с ножове заливат на талази Европа?
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако албанците с американска помощ поделят Македония, може една нова Крайовска спогодба с албанските държавици, за размяна на население и вечен мир.
22
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може да се местят в България заедно с територията си, която албанците им оставят. Без бежанци.
21
12
 
29
 
! Отговори
наблюдател преди 7 години
Сърбия няма да допусне да бъде отново изненадана. За разлика от нас българите, сърбите са много по-единни и истински патриоти. Имат добра военна индустрия и силна армия в момента. Най-важният фактор е че Русия няма да гледа безучастна при една албанска инвазия.
20
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Хан Крум А ханица Крумица, кво вика по въпроса?
19
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен Той Факт е ситуиран в КГБ на Лублянка и затова смята че това се подразбира.
18
7
 
26
 
! Отговори
Хан Крум преди 7 години
До ФактНа 100% си прав че косово и албания са американска работа, и за наркотиците на ЦРУ си напълно прав. Пропуснал си да споменеш главните военнопрестъпници - Клинтън, вещицата Олбрайт (която трябва да бъде изгорена на клада) и разбира се 'нашто' а всъщност еврейско-турско 'хубаво' Наде, което даде въздъшното ни пространство на американския враг.Но за едно се бъркаш друже - нищо хубаво не се пише на шиптърите и косоварите, защото сега има Велика Русия на Путин, а Елцин е мъртъв...
17
3
 
35
 
! Отговори
Парадокс преди 7 години
За какво се напъват Албанците за още територия? Те немогат да се справят това с което разполагат в момента. Това е най-жалката държава в Европа, при това изповядваща основно ислям. Как въобще е допуснато ? На какво основание ?Иначе македонците да си стоят в *** си, хич не ни трябват тук. Миленко да им стане президент.
16
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** роми, римляни, ацтеки, маи, финикийци
15
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма по-голямо животно от европееца, търпи, гледа, трае си и не си отваря устата... ***, араби екстремисти и ненормалници вършат каквото си искат и се разпореждат... Обаче забравяте че тук в Европа всеки милиметър земя е пропит с литри кръв в продължение на векове... Както казваше един велик писател:Няма нищо по-страшно от гнева на на добрия човек...
14
1
 
20
 
! Отговори
sdvdv преди 7 години
Факт е , че доста говорещи на българосръбски се подвизават из София вече, Не ги знам точно откъде са, но при тази липса на разузнаване у нас и наличие на сръбско такова - ясна е работата. Определено има подмазване от страна на сърбите към нас в момента и ухажване - сътветно техните мекерета - т.нар. макета нема къде да одат. Нека имаме повече самочувстие и да се държим повече един за друг. Поне малко от малко. Има някаква основа на кояо мож да ни имат уважението Западните Балкани. И това не е ЕС
13
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ФактЕми Македония пък беше проект на КГБ и руснаците. Ама нещо си пропуснал да го споменеш.
12
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Абе дали гръцки македонци или илири, се тая. Все антички. Ще станат албанци много бързо.
11
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Макетата откак станаха самостойни и антички, много им порастнаха задниците и не могат да изкатерят Осоговската планина. Единствено може да издрапат Шар.
10
5
 
21
 
! Отговори
Хм преди 7 години
До zeusОт маке можеш да очакваш нож в гърба,а не благодарност!Хич не ни трябват!
9
5
 
39
 
! Отговори
Факт преди 7 години
Велика Албания е проект на ЦРУ.Не случайно американската база е в Косово.Също не е случайно,че Косово е разпределителен център за наркотици за Европа.Американски военни самолети ги докарват директно от Афганистан,където ЦРУ има плантации,а после шиптърите поемат разпространението.Брилянтна схема-дума да няма.Накратко-Македония е обречена!И не само Македония....