Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!

Дестичи се ядоса на изгарянето на турското знаме на митинг
9 мар 2018 14:00,
194
Близък на Ердоган: Турският флаг пак ще се вее над Атина!
Снимка: Reuters

Лидерът на екстремно-дясната турска "Партия на големия съюз" Мустафа Дестичи обяви, че с помощта на Аллах турският флаг отново ще се вее над Атина. Това пише електронното издание на гръцкия вестник To Vima, цитирано от "Фокус".

Авторът на статията припомня, че Дестичи обяви преди време, че неговата партия ще се съюзи с управляващата "Партия на справедливостта и развитието" на турския президент Реджеп Таийп Ердоган за следващите избори.

С провокативното си изказване от вчера той отвърна на изгарянето на турски флаг на партиен митинг на гръцката екстремно дясна партия "Златна зора".

Дестичи призна, че е вбесен от това, че, фашистите са си позволили подобно действие и призова гръцките власти да арестуват извършителите.

"Това, което казваме на гърците и гръцкото правителство е, че те трябва да помнят, че величествения, червен турски флаг с полумесеца се вееше над техните територии не толкова отдавна. С помощта на Аллах, това знаме, което те изгориха и оскверниха ще се вее над Атина отново", заяви Дестичи.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
86
12
 
2
 
! Отговори
До Османчо преди 6 години
Ах Османчо ах. Забеляза ли колко си жалък. Вместо да се срамуваш от етноса си,се срамувай възпитанието, културата и отношенията на хората. Но ти не си достатъчно напред за да разбереш какво ти се казва. Не мисля че с такова изказване можеш да се харесаш на някой. Смешен ставаш.
85
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
През февруари 1940 г., на Съвета на Балканската антанта в Белград, турските дипломати са първите, които правят предложение Южна Добруджа да бъде върната на България. Предложението силно впечатлява наблюдателите от Европа и САЩ.През февруари 1941 г., непосредствено преди насилственото присъединяване на България към Тристранния пакт и навлизането на Вермахта в страната, е подписана Българско-турска декларация, с която двете страни гарантират, че неизменна основа на тяхната външна политика е въздържането от всякакво нападение, за да запазят непокътнато доверието и приятелството.
84
12
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Че те анадолските турци са като жителите на столипеново. .На анадолските турци светът им вика кюрди. Братовчеди са на българите
83
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
АБЕ И*ДИОТИ СМОТАНИ, СТИГА С ТАЗИ ИСТОРИЯ КОЙ КАКЪВ Е БИЛ. ВСИЧКИ СМЕ АФРИКАНЦИ, СПОКОЙНИ ЛИ СТЕ СЕГА. ДА НЕ БИ НЯКОИ ОТ ВАС ДА ИМАТ В ПОВЕЧЕ ТОПКИ , ПО 3 ГЛАВИ ИЛИ СА ПО 4 МЕТРА ВИСОКИ. ИЛИ ПЪК БЪЛГАРИТЕ РАЗПОЛАГАТ С МНОГОМИЛИОННА БЕЗСТРАШНА АРМИЯ С БЕЗБРОЙ САМОЛЕТИ, ТАНКОВЕ, АРТИЛЕРИЯ И ОРЪЖИЕ. С КАКВО СТЕ ПО НАПРЕД ОТ ТУРЦИЯ В РАЗПАДАЩАТА СЕ БЪЛГАРИЯ.ВСИЧКИ СМЕ ЕДНИ И СЪЩИ. КОЛКО ОТ АМЕРИКАНЦИТЕ СА АМЕРИКАНЦИ АКО СТАВА НА ВЪПРОС?
82
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Алах е голяма работа но Исус е ядосал римляните не Алах .Което прави Исус най-големият дразнител с вярата си и липсата на страх .Христос Воскреси !!!
81
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То в Турция е имало еничари от България,Гърция и Италия .Така че там са смесена кръв отдавна .Та ако са взели италианският темперамент и българското спокойствие граничещо съсленност и гръцкият мързел е напълно възможно турците даса някъква нова порода хора .Факте обаче че не са заспали а мачкат наред заедно с Русия в Сирия .
80
8
 
15
 
! Отговори
Мелези преди 6 години
Турците не са нация а смес от тюрки,араби,евреи, арменци,гърци и др. Вие виждали ли сте анадолските турци и европейските? Че те анадолските турци са като жителите на столипеново. Всичко е което ги обединява в едно е само исляма....
79
5
 
16
 
! Отговори
Осман преди 6 години
Мен ме е срам че ми викат турчин и в европа си патувам с българските документи
78
3
 
4
 
! Отговори
До БЪЛГАРСКОЙ преди 6 години
Абе българските еничари ли превзеха България :-) или Константинопол и стигнаха до Виена :-)
77
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 80, много си зле, честно ти казвам. ХахахаТи знаеш ли от къде тръгват прабългарите. Че те имат еднакви корени с сегашните Турци, че да си турчин е по скоро идеология, а не нещо генетично. Ех този български форумен гений значи хахаха
76
5
 
10
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
До 72Защото са били български еничери. По ген са българи, но вече самосъзнанието им става турско. И като спят с туркините, става така, че вече децата им са наполовина българи (поне по ген).
75
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Tova nama da stane garzite ne sa balgari dupidavzi
74
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половината ви парламент е с Турски фамилии. Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??ХахахахахаКАРАКАЧАНОВ, ДОМУСЧИЕВ,ТЕРЗИЕВ,ФЪНДЪКОВА,...
73
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Половината ви парламент е с Турски фамилии. Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??
72
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на български??
71
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако турците в БГ са българи, защо половината ви депутати са с ТУРСКИ ФАМИЛИИ А. ХахахахахаКога ще си смените фамилиите от ТУРСКИ на бълагрски??
70
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хубава работа ама
69
6
 
17
 
! Отговори
ще ядат хуя преди 6 години
Волът рови ,рови ,но пръстта на гърба си хвърля ! С тези остри езици турските политици ще привлекат гнева на великите сили ! САЩ и Германия вече вдигнаха мерника на Турция ! Дори и Русия не може да й помогне !
68
9
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 70 БългарскийАко българските турци са българи по бащина линия, защо майчиният им език е турски а не български, какви бащи са били тези българи, че не си научили децата на българску, да не са били с меки китки лижещи някои части на тогавашните началници ? Хахахаха.
67
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А кажете ми КОГА БЪЛГАРИЯ е била на ПРАВИЛНАТА страна? Отново и този път сте на грешната страна и пак разсъждавате грешно. Не си разпознавате враговете. Винаги вашите приятели са ви забивали нож в гърба. Пак ще стане така. Няма да ви дойде акъла ей..