Ердоган и Европа – всичко е казано, нищо не е постигнато!

В Турция турският президент ще отчете по-остро срещата
27 мар 2018 12:00,
40

Изказванията след срещата във Варна на дипломатически език означават, че са казани всички аргументи от двете страни, но нищо не е постигнато.

Така разтълкува срещата във Варна и изявленията на участниците в нея журналистът Асен Агов. Единственото решено нещо, според него, е споразумението за бежанците в Турция и средствата, които Европейският съюз ще дава на южните ни съседи.

Още по темата

"Българското председателство се оказа неочакван за мнозина успех, защото никое не е било с толкова амбициозна програма в един толкова натоварен с проблеми район", каза още бившият депутат пред Bulgaria ON AIR.
Агов е категоричен, че България трябва да капитализира успеха.

Според журналиста Илхан Андай изказванията на лидерите след срещата във Варна са били красиви, но в тях не е имало информация за конкретни действия.

"Аз очаквам по-силен изказ на Ердоган на първа среща с избиратели в Турция. Тогава ще разберем какви са му били целите за тази среща и дали отчита, че е постигнал успех", обясни Андай.

Журналистът беше категоричен, че нашата страна печели преди и след знаковата среща във Варна и турският президент вече е длъжник на България.

Асен Агов разкритикува БСП и президента Румен Радев, че са прекалили с тематиката за тракийските бежанци и настояването Бойко Борисов да постави въпроса пред турския президент.

Според Андай пък диалогът между Бойко Борисов и Румен Радев върви много интересно, защото премиерът отговаря на всички въпроси, които са зададени от президента.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


40
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
4
 
22
 
! Отговори
Циник преди 6 години
Авторитета на Мурксулската ханъма в Берлин - падна до - 100! Синилната старица покани милионите арабски , и африкански шебеци в Европа , БЕЗ ДА СЕ ДОПИТА ДО ОСТАНАЛИТЕ ЧЛЕНКИ НА ЕВРОСЪЮЗА, Англичаните и показаха червен картон, Орбан и Курц я направиха смешна....Брюксел беше деградиран до неин слугинаж...Тя даде средство на анадолския примитив - да я изнудва! Какъв авторитет има пекинеза и Борисов?
12
1
 
19
 
! Отговори
ВСЕ ТАКИВА КАТО ТИЯ преди 6 години
се канят да пудрят мозъците на зрителите. Щом Агов говори една истина няма да чуете
11
2
 
20
 
! Отговори
АГОВ бил журналист преди 6 години
да когато КОСТОФФ беше премиер. Такива наведени в кръста "журналисти" са срам за професията
10
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз пък мисля, че ни управляват родоотсъпници и национални предатели, които освен това са и алчни и нагли престъпници!
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Браво на Бойко !Иронията ти е като на някой със синдром на Даун!
8
34
 
10
 
! Отговори
Браво на Бойко ! преди 6 години
Без да съм фен на Бойко , трябва да му се признае вродения усет на дипломат, който умее да скъсява дистанцията и да се сработва с всякакъв вид държавни лидери. Въпреки че още не е приключило, се вижда, че Европредседателството на неговия кабинет е успешно за България. С него се подобряват, както отношенията на страната с всичките нейни съседи и политическия и икономически климат на Балканите като цяло, така също и авторитетът на България пред партньорите й в ЕС ! Браво ! Дано следващото поколение оползотвори тези усилия !
7
3
 
14
 
! Отговори
Анадолец преди 6 години
Утре в бг студиата анализите за Ердоган ще продължават... Да видим кой ще е утрешния им анализатор... Патриот? Вестник Заман (Фето) или бившия им одрински консул... Стандартните бг анализатори, които само те анализирват Ердоган:-):-):-):-)
6
4
 
21
 
! Отговори
НРБ преди 6 години
Либералите признаха, че не могат да управляват, председетелството е провал отвсякъде и за БГ ползата е отрицателна, всичко е в ръцете на Ердоган или ще пусне бежанците или няма да ги пусне. ЕС вместо да вземе щурвала в свои ръце го остави в ръцете на Ердоган. ЕС е кораб със разбита палуба, а капитана твърде неадекватен за да я поправи.
5
8
 
19
 
! Отговори
Български турчин преди 6 години
Бойко е велик политик.Имам достоверна информация, че са се разбрали с Ердоган,как Бойко ще помогне на Турция да влезе в ЕС.Как? България обявява война на Турция! Ердоган се предава и автоматически става член на ЕС. Така България става страната с най-многочислената армия в ЕС. България ще има излаз на 4 морета и т.н. Дерзай Бойко!
4
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вие какво очаквахте бе велики ми бг АнаЛизатори... Да им каже Ердоган евала на всичко ли...:-):-):-):-)А и как не е постигнато нали гърците написали, че войниците им били свободни:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)
3
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Нали казвахте, че срещата е историческа, колко ни струва тази среща ами и срещите ви ялови. Тази среща отново раздели нацията.
2
13
 
34
 
! Отговори
Запознат преди 6 години
По голям национален предател от Борисов не е имало от времето дето искаха да ни правят съветска република, сега е същото но само ,че турска!
1
19
 
7
 
! Отговори
Браво! преди 6 години
Много мъдри журналисти, браво!