Русия зад Сърбия: Путин с помощ за проблема с Косово

Вучич му поискал съвета как да отговори на агресията на Прищина
30 мар 2018 21:40,
168

Докато отношенията между Русия и Запада вървят към охлаждане, руският президент се готви да помогне на Сърбия, съобщи Bulgaria ON AIR.
Още по темата
Владимир Путин ще прати военна помощ на Белград, в случай на нов опит за погром над сърбите в Косово. Това е обещал самият той в телефонен разговор със сръбския си колега Александър Вучич.

Поводът е напрежението в Северно Косово от началото на тази седмица, когато местната полиция арестува за кратко сръбски политик.

Основното послание между двамата президенти е безрезервната подкрепа на Москва към Белград.

За проведения телефонен разговор медиите научават от анонимен източник, говорил пред сръбска медия. Според него още преди време руският президент лично е наредил на военните си експерти да разработят подробни планове за спешна военна помощ за Сърбия в случай на крайна необходимост.

Съгласно документа, наречен "Стратегия за защита на Сърбия", руски спецчасти могат да бъдат разположени в западната ни съседка в рамките на най-малко денонощие. Но само 2 часа са достатъчни на руски самолети да стигнат до Косово. 

Като причина защо е проведен този разговор между двамата президенти, сръбската администрация е заявила, че Вучич е поискал съвета на Путин как да отговори на агресията на Прищина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


168
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
хахахахаха...*** ***
17
15
 
16
 
! Отговори
Pravoslaven преди 6 години
Обединение.сьрбия и българия.
16
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Откога залавянето на индивид, който незаконно е влязал в страната е агресия?
15
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам я аз военната помощ на Путин, безогледни бомбандировки на училища, детски градини и болници. Като му свършат самолетите, защото в Косово няма кой да се съобразява с Русия и да му ги пазят от сваляне ще изпрати в Косово остатъците от Вагнер за окончателната им утилизация.
14
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хахахахахахаха :))))))))))) Колкото руската кочиина помогна на сърбия която за 2 седмици я направиха на салата :)))))) Същото и в Сирия...Уж нямаше птички да прехвърчат а то всеки ден израел си хвърка над Сирия, че и томахавки летят :)))))))))))))
13
15
 
7
 
! Отговори
Навигатор преди 6 години
Този път освен Сърбия бомбандировките ще ги отнесе и Русия..................ХхахахахахаХАХахХАхаХАХАХахАХАХААААААААААААААААААААааааааааа...... благодаря ти мистър Бийн за отличното настроение което ми образува със тази научна фантастика...........хахахХАХХахахаххахахаххах
12
35
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каква агресия ве нещастниции, когато сръбски бооклук влиза незаконно на косовска територия??? Кое е агресия, путинофиилски дивации?
11
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е третото пророчесто от Фатима, лидерът на малка Балканска държава ще се обърне за помощ към Русия и един политик ще бъде убит първите две пророчества са свързани със двете световни войни.
10
3
 
13
 
! Отговори
Burzum преди 6 години
Отново освобождение!Отивам да меся питата...имам шарена сол....
9
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този път освен Сърбия бомбандировките ще ги отнесе и Русия.
8
24
 
11
 
! Отговори
ко ? преди 6 години
Това ще бъде поредната *** руска мечешка услуга.След това ще се изнижат като пъзня, а проблемът ще се задълбочи. Дежавю..
7
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен - Тия сърби били по -глупави и от нас, българите! Направо не е за вярване!Защо да не е за вярване. Сега територията на Сърбия е почти с 1/3 по-малка от територията на България. Съвсем напоследък загубиха федерацията. Това от много ум ли става!
6
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пригответе се братя за Сибир.Има още места за Колима....
5
13
 
35
 
! Отговори
Слава на Русия преди 6 години
Странджа, мисли му ти, ние в София след този нишан вече приготвяме руски знамена, пазарим агнетата за курбан и месим хлябове за да срещнем Освободителите Братя Руснаци! Нато-вън !
4
27
 
11
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Аааааа, само това не... - тука вече ще хвърчат глави не само на посланици, но и на ватенки...
3
32
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия сърби били по -глупави и от нас, българите! Направо не е за вярване! Скоро ще останат сал Београдскиот санджак...
2
31
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Знам как ще стане!Путин ще разглоби самолетите на много малки парченца, после ще изпрати стотици хиляди туристи и всеки ще носи в бутушите си малко парче от самолетите. После ще ги сглобят на място!Хитър план!
1
5
 
63
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е краварите създадоха Косово за да има отде да пламне бурето със барут когато им е удобно а малоyмниците им дадоха коридори, ама сега нашата черга ще гори, а краварите ще се спасят. Запасявайте се със консерви.