Ердоган: Поздравяваме всички християни с предстоящата Коледа

Културното и религиозно многообразие е безценно богатство на Турция
23 дек 2018 14:32,
295
Ердоган: Поздравяваме всички християни с предстоящата Коледа
Снимка: Reuters

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган днес поздрави християните в Турция по повод предстоящата Коледа, съобщи Анадолската агенция, цитирана от БТА.

Още по темата


Турция винаги е отдавала огромно значение на правата на човека, на свободата на словото и вероизповеданията. Стремим се към това всички граждани на Турция да могат да живеят в съответствие с религиозните си убеждения и културни традиции, се казва в посланието на Ердоган.

Културното и религиозно многообразие е безценно богатство на Турция, което формира основата на единството и солидарността на турското общество, подчерта президентът.

Поздравявам всички християни в Турция и християнския свят с предстоящото Рождество, каза Ердоган.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


295
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
15
 
! Отговори
До Цанко преди 5 години
Както и българи такива.
31
4
 
6
 
! Отговори
Цанко преди 5 години
Да има турци с които човек може да е комшия и приятел, но има и турци пършиви овце които сеят раздор и омраза! Към тях имам нулева толерантност!
30
9
 
35
 
! Отговори
Турски ятаган преди 5 години
В Истанбул има изградени в радиус от около един километър,един срещу друг,християнска църква,джамия и синагога.В Турция живеят 72 националности и 25 основни етнически групи.Българи,станете част от света!Ние не ви мразим,вие се мразите сами един-друг.Омразата ви разяжда отвътре и изчезвате,като нация,защото се разболявате от злоба и умирате.Жалко за малкото добри българи сред вас!
29
14
 
11
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Кккей турски абе вие или сте много прости или се правите на простимай и двете.Я моля-вие не сте другите мюсюлмани и истинските мюсюлмани не са в нкакъв случай ТУРЦИ!кой ви дава право да се смятате за мюсюлманиВие се правитеплюскате свинско ,къркате като пияници и убивате хора щото сте мръснициЕдна много малка лоша частица от ислямския свят сте вие турцитеЗатова всички съседи ви мразят и са воювали и ще воюват с васвие сте нагли,простовати с мания за величиеудряте в гръб-винаги.
28
4
 
4
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До номе 34браво приятел!точно и добре казано!точно в десетката.
27
10
 
12
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
това тук не е кавгаЕдна констатацияЕдно казване на истинатаОт устата на тоя турски коляч-ердоган това пожелание ми звучи много фалшиво и подло.От друга страна има около 10 турски трола на които като кажеш истината лиги на бяс им капят от устата.Полудяват като не им минава плоската турска пропагандаКоето много ме кефиМного пари се наливат тук от турцитекато не могат с оръжие-насъскватСлагат звучни български имена ,сучат и лъжатНарича се хибридна войнаразделяй и владейМания за величие.
26
9
 
15
 
! Отговори
до ккк преди 5 години
Никой не си е затворил очите пред злодействата на Запада. Но това, което са изтърпяли християните от Турция няма да се забрави скоро. Даже никога. Не би трябвало да има толкова негативни чувства съм народ, с който живеем заедно. НО ТОВА НЕ СЕ ЗАБРАВЯ. Погледни им отношението и днес. То си личи от коментарите. Само да им се даде възможност - пак ще започнат с клането.
25
6
 
19
 
! Отговори
Атакуващ преди 5 години
Атакистче,освен безсилна злоба друга муниция нямаш май - и нещо между ушите - също...
24
21
 
11
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Лицемерното анадолско куче ще говори за правата на човека, след като неговите хора пребиваха на пътя до смърт войниците участвали в пишман- преврата срещу него.Куче му кажи!В нашия край на турците им викаме кучета.И имаме една приказка "Куче ли е, да e убито, бе".
23
6
 
29
 
! Отговори
Ккк преди 5 години
А защо гледате само едната страна на монетата. Турция гонила християните и т.н. А кагато Америка, Англия, Франция избиват невинни хора в Афганистан, Ирак, Либия, Сирия и т.н нищо не казвате. Мисиите под предтекст за трерористи и т.н , но знаете ли колко невинни хора са избити и то заради алчността на запада заради петрола.
22
23
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 5 години
Лицемерното куче анадолско ще говори за правата на човека, след като неговите хора пребиваха на пътя до смърт войниците участвали в пишман- преврата срещу него.Куче му кажи!В нашия край на турците им вимаме кучета.И имаме една приказка "Куче ли е, да убито, бе".
21
22
 
13
 
! Отговори
Амуджа преди 5 години
Велик още преживе си Ердоане,и дано Аллах да ти даде силата и време за да довършиш започнатото.Амин.
20
7
 
14
 
! Отговори
hocata преди 5 години
Do osman няма да обиждаш Българите ще ти ....*** означава безверник, а ти колко си вярващ не те знам ама и ти не си мюсюлманин за мен никой от никой не е по висше създание всички сме равни
19
24
 
20
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
дето казват старите хора-"не ти щем ни жилото,ни меда"да се маха тоя убиец на хора в 21 векне само хриситияни коли тоя -ами колко кюрди?Това им е в натурата на турците--очите им все в чуждото.Мръсни мераци и към България.Ам ще им счупим ръчичките -да го знаят.
18
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Почти 370 километра от газопровода "Северен поток" 2 вече са завършени.
17
16
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде да не се караме предколедно.Но след всичко, което изтърпяха християните от Турция просто не върви да ги приказва тия работи. Фалшиво е.
16
14
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отказва се от България,ама стиска паспорта,не пие ама надува ракия и т.н
15
10
 
8
 
! Отговори
Край преди 5 години
Бе то добре ни поздравявате ама да не ни организирате и фойерверки.
14
8
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Айде без тия.Познаваме се.
13
27
 
27
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
Кемал Ататюрк ( по някои сведения българин) идва на власт 1923 година и спаява остатъците от турската империя на злото.1924 г. прави републиката и конституцията на р.Турция като прави и първото преброяване.Над 50% от населението е християнско.Има документи за това.94 години след това--се оказва че в Турция има само няколко процента християни и други.Питанката е-какво се е случило с тия християни?!Половин Турция.МИ СИСТЕМАТИЧНО ИЗТРЕБВАНЕ И ПОТУРЧВАНЕ.варвари подли нагли.турци.геноцид.