Тежка нощ на Балканите: Убиха брата на босненски вицепремиер и македонски певец

До двата смъртни случая се е стигнало след бой
Обновена: 27 май 2024 12:38 | 27 май 2024 12:35, Нели Христова
52
Тежка нощ на Балканите: Убиха брата на босненски вицепремиер и македонски певец
Снимка: Pixabay/Janmarcustrapp

Тежка вечер на Балканите - в Белград убиха брата на босненски вицепремиер, а в Скопие загина певец от албански произход.

37-годишният Георге Миятович, брат на вицепремиера в правителството на Федерация Босна и Херцеговина и министър на развитието и предприемачеството Воин Миятович, е бил убит вчера в Белград. Това съобщи министърът на вътрешните работи Ивица Дачич.

Той е издъхнал след побой от двама хулигани в детския парк във Вождовац, съобщи Н1.

"Снощи около 18-19 часа полицията получи обаждане, че има сбиване, отидоха на адрес в община Вождовац, намериха ранения мъж и съпругата му. Откараха го в болница, където почина", каза Дачич пред TV Blitz.

Той добави, че преди това синът на Миятович се е оплакал, че са му откраднали топката и е имал проблем с двама мъже. Дачич подчерта, че се установява дали е починал в резултат на побой.

"Аутопсията ще потвърди, лекарите казват, че е имал и епилептични припадъци", каза той.

Вчера синът на Миятович се оплакал на баща си, че младежи го тормозят в парка. След това Миятович отива при тях и след кратък разговор младежите го нападат и пребиват.

Той е приет в болница в тежко състояние, където е починал от нараняванията си.

Междувременно македонски певец от албански произход бе застрелян след сбиване в Скопие.

Жертвата на нощната стрелба е 29-годишният Амар Исмани, известен сред по-.младата публика, обичаща естрадата.

Инцидентът е станал на бул. „Никола Карев“. Стрелбата е била предшествана от масов бой.

Предприети са мерки за разследване на случая и разкриване на извършителите на убийството. Има още един ранен, който е настанен в болница без опасност за живота.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


52
Още от Балкани
Вучич: Гордея се със силата и достойнството на Сърбия
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
3
 
! Отговори
путиногъзолизец преди 2 седмици
До IQ 3.14Уреди ме и мен да взимам някоя копейка като троля на всякъде бе
48
3
 
3
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
До IQ 3.14...дали ше ни огрее само от сърбите, или българосъветските ще си прогласуват референдум за независимост на черноморието ----///---- Не ме занимаай с глупости.
47
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Естраден певец ?!?!По-скоро разбирай чллгар!!
46
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
балканския турски нужник пак се разсмърдя.
45
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
През Сърбия само транзит и само отиване до тоалетна по пътя за Хърватия, Словения, Италия, Унгария, Австрия и нататък. За предпочитане с туристическа агенция. Не бих се наел да карам през тях, сигурно ще ми подхвърлят пакетче кокаин в колата при проверка на границата. А пък нямам и немерение да ми слагат стекове цигари в скута от автобусите на обикновените транспортни фирми, пълни с лиляви.
44
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Тези са по-големи диваци и от румънците и нас, бе!
43
4
 
4
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До Сата НАТОот чисто цинична гледна точка, ако "дойдат сърбите" местата за началници резко ще намалеят, щото едва ли ще имат намерение да хранят 3 поколения казионни добронадеждни. на бай иван от завода може да му е по добре ако резко намалеят червенотиквеничковчетата на държавна издръжка
42
6
 
1
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
До Анонимен38 нема да са бившите югорепублики. там нема носталгици, като във бившите съветски републики. въпроса в момента е, нас дали ше ни огрее само от сърбите, или българосъветските ще си прогласуват референдум за независимост на черноморието
41
2
 
13
 
! Отговори
Сата НАТО преди 3 седмици
Навремето имало един Арчибалд Райс, шотландец, криминалист, страшно влюбен в сърбите. Писал е сума ти статии срещу българите-окупатори. След Първата световна даже отива да живее в мини-империята Югославия. Там комшия му бил един сръбски капитан от резерва, ветеран от войните, който си гледал кокошки. Един ден кокошките влезнали у градината на Арчи Райс и я опоскали. Арчи отишъл да се разправя със сърбина, обаче оня нещо не бил на кеф, земал едно дЪрво и му строшил главата. И Арчи зел та умрел.
40
0
 
7
 
! Отговори
malgiorno a tutti преди 3 седмици
Е па... БДСМ като БДСМ - бой, дранье и српска музика :).
39
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
еми - балкански нрави - бой, секс и сръпска музика и накрая който оцелей
38
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Историята се повтаря в бившите Юго републики отново ще избухне война заради Косово и Република Сръбска в Босна и Херцеговина и в Вуковар Хърватия! После НАТО отново ще ги смачка
37
1
 
9
 
! Отговори
така става преди 3 седмици
Понеже са големи "МЪЖЕ" и бабаити. RIP балканкса ***.
36
5
 
7
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 3 седмици
ако конспирацията е сърбите да имат повод да предявят претенции по кримски сценарий, за да минат по трасетата на газопровода "предотвратявайки атака", и да вземат софия, с това и излаз на море директно към русланд, на фона на изненадващата визита на ал бънди при калейн, бих казал, че сценария върви успешно до момента.
35
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Сръбски свят сър... а макетата искат да са част от него хахаха Еми прав ви път скъпи макета. Щом представата ви за нормален живот е това, ОК. Вие решавате как да се наричате и вие решавате дали да сте част от Европа или придатък на Сърбия. Вече не можете да обвинявате нас, че не сме ви освободили от османците, а после от сърбите, защото си имате държава и сте длъжни да си се грижите за нея. Щом ЕС не ви харесва ще трябва да облизвате подметките на Велика Сърбия/или Велика Албания... Жалко... :(
34
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
"Македония и Сърбия са едни от най-сигурните държави в Европа. Има статистика за това!" - И тази статистика е правена от Вучич предполагам. хахаха То бива-бива да се пишат глу_пости, но твоето е направо смехотворно. Даже няма смисъл да се напъвам да търся статистики в гугъл и да ти опонирам. Чер_ното си е чер_но, а бялото бяло. Ти може да наричаш чер_ното бяло, но това няма да го направи такова. Успех с четенето. Имаш нужда от доста хахаха
33
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
ВОВАТА побърка есесовците и балканджийте.Давай ВОВА.
32
1
 
9
 
! Отговори
Cpt. Willieam Lynch преди 3 седмици
Значи има една човешка жертва! Македонеца не се брои!
31
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Не е имало масовй бой!!! А стрелеца е стрелял от мотор в движение и даже не знаят ,кой е стрелял. Защо винаги манипулирате и добавяте информация? И до кога само с лошите новини от Македония и Сърбия? Знаете ли, че това са изключения там ,а не редовно явление. Тази пропаганда трябва да спре. От 30 години за Македония се пише или лошо или нищо!Македония и Сърбия са едни от най-сигурните държави в Европа. Има статистика за това!
30
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 седмици
Е то на Балканите всяка вечер е така, какво и е по-различното на тази нощ освен че някой си бил брат на някакъв министър. Обикновено така става че убития е нечий син, брат или баща.