Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция

Потеглиха и първите фериботи към островите
25 май 2020 08:20, Елка Василева
6
Отварят кафенетата и ресторантите в Гърция
Снимка: архив, БГНЕС

В Гърция днес отварят кафенетата и ресторантите. Свободен е и достъпът до всички острови. Фериботите пътуват при стриктни мерки, предаде БНР.

Под строгия контрол на здравните служби масите в заведенията са поставени на необходимото разстояние за стриктно спазване на социална дистанция. Обслужването на клиенти е само на външни маси. Сервитьорите са с предпазни маски и ръкавици.

Още по темата

Работодателите, които запазят работните места, ще получат данъчни облекчения, заяви министърът на развитието Адонис Георгиадис.

Потеглиха и първите фериботи към островите. Пътниците са половината от капацитета на корабите, а билетите за тази седмица са продадени предварително, съобщават фериботните агенции. От началото на туристическия сезон, който започва на 15-ти юни, ще се увеличи броят на фериботите по натоварените направления.

За всички пътници е задължително носенето на маска.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


6
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
3
 
! Отговори
Има правда преди 3 години
И тази година нашите мутри по Черноморието ще чоплят семки.
3
2
 
23
 
! Отговори
СЕЛЯНИН преди 3 години
Аз ще подкрепя нашите морски курорти!!!Цени от вчера : кафе (втора цедка)- 4лв.Шопска салата (с продукти от Метро) - 9лв.Супа топчета (без топчета) - 6 лв.Филия хляб (набор на карантината) - 1 лв.Бира наливна (вода с цвят) - 5 лв.Ч***лга до дупка - безплатноПаркинг на плажа(не охраняем) - 10 лв.Чадър и шезлонг - не се плаща, заплаща се само "шалте" - 30 лв.Варена царевица (пипана с мръсни ръце) - 2 лв.Снимка с папагал (проскубан) - 20 лв.Масаж на плажа (от нацепен батка) - 50 лв. / 15 мин
2
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хайде към Никити!
1
6
 
16
 
! Отговори
Да преди 3 години
Супер, скоро идваме!