Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград

Шоуменът позатопли отношенията си с Митьо Пайнера
Обновена: 1 дек 2011 20:55 | 25 ное 2011 12:41,
103
Слави в любовна връзка по оста София - Димитровград
Снимка: архив, Булфото
През последните няколко години Слави Трифонов на няколко пъти открито влизаше във война с шефа на Пайнер инж. Митко Димитров. Изпълнителите на димитровградската компания ставаха обект на солени шеги, имаше дълги периоди, в които те липсваха в неговото шоу. Място, където често промотираха нови песни.
 
Според някои в отношенията помежду им има и частица политика. Водещият често напада премиера Бойко Борисов под предлог, че са опозиция на всяка власт. Инж. Димитров пък е привърженик на Борисов, дори бе част от листата на партията. Впоследствие обаче се оттегли. 
 
Явно обаче томахавката е заровена, това показват събитията от последните няколко месеца. Трифонов обърна явно палачинката още с назначаването на Ивана за треньор в първото издание на музикалното шоу "Гласът на България". Впоследствие актуалната фолк звезда записа и дует с дясната ръка на Дългия - Георги Милчев-Годжи, озаглавен "Точка 18".
 
Музикалните колаборации между доскоро враждуващите страни продължиха с пълна сила. Андреа се кротна до Борис Солтарийски, а певица номер едно на фолк компанията за последната година Галена провокира феновете със закачливото парче "Неудобни въпроси" в тандем с Гъмзата.
 
Любовната заварка по оста София - Димитровград продължи още по-неочаквано. Две от участничките в музикални предавания на Трифонов - Люси и Роксана, подписаха договор с Пайнер. Роксана дори имаше привилегията да стъпи на голямата сцена в НДК на юбилейния рожден ден на Планета тв само броени дни, след като се врече на музикалната компания. Нещо, което не е в практиката на фолк империята и рядко се е случвало дори на най-големите им звезди.
 
Пикът на затоплените отношения бе именно на споменатия вече концерт в зала 1 на НДК. Почти целият Ку-ку бенд бе командирован на спектакъла, без да става ясно толкова ли е голям приносът им в развитието на телевизията. Годжи пя с Роксана и Ивана, Борис с Андреа, Гъмзата дори изпълни самостоятелно парче, преди до него да застане Галена. Танцьорките от Магаданс пък бяха част от хореографията. Оставаше и Слави да се качи на сцената, за да стане шоуто пълно.
 
Всъщност Трифонов наистина можеше да бъде част от проекта Планета тв, ако преди 10 години той се бе осъществил по първоначален план. Слабо известен факт е, че медията е била замислена да бъде управлявана от триумвират - Слави, Митко Димитров и шефовете на Ара Мюзик и Диапазон Рекърдс братята Виктор и Ненчо Касъмови.
 
В крайна сметка обаче амбициозният план е осъществен само от Димитров, което пък наложи появата на Фен тв и Балканика като телевизии на конкурентите на Пайнер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още по темата: ПайнерСлави Трифонов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ДО 37 ... ЗАРАДИ ИМОТА В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ...
38
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
ТОЗИ Е ПЪЛЕН *** ...
37
3
 
23
 
! Отговори
Мк преди 12 години
Остана ли още някой, който да е фен на този лицемер? Отвратителен е просто.
36
4
 
21
 
! Отговори
??????? преди 12 години
ЕДИН НОРМАЛЕН ЧОВЕК НЕМОЖЕ ДА СЕ ДЪРЖИ ПО ТОЗИ НАЧИН ТОВА НЕ Е ШОУ А ИЗЛАГАЦИЯ
35
3
 
6
 
! Отговори
Медии лизачи! преди 12 години
И за какво е тази статия?Заради предаването с въпросите на живо в сряда ли?Или заради предаването с бъзиците с ББ и ГЕРБ миналата седмица?Ако ГЕРБ не знаят какво да направят с предаването на Трифонов, нека питат И. Костов!
34
0
 
14
 
! Отговори
хан Кубрат преди 12 години
ЛИЧНО С УШИТЕ СИ СЪМ ГО ЧУВАЛ КОГАТО ББ БЕШЕ ГОСТ ПРИ СЛАВИ СЛАВИ КЪМ ГОДЖИ -АБЕ,ГОДЖИ ЗАЩО ББ Е ТАКЪВ ПИЧ??ИМА ГО СИГУРНО В НЕТА ,ЗАЩО СЕГА СЕ ОЗЛОБИ И ГИ ПЛюЕ ??/ЗАРАДИ 50%ОТ ГЕРБ ЛИ??ЗАРАДИ ИМОТА ВЦЕНТЪРА НА СОФИЯ ЛИ???
33
1
 
10
 
! Отговори
кукла с дарби преди 12 години
Ах, какъв език извади тоя Славчо (в буквалния смисъл) ;)
32
1
 
26
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
ТОЯ САМО КАТО ГО ВИДЯ И МИ СЕ ДОСИРА ,НЯМА ПО-НАГЛО И ЛИЦЕМЕРНО ***
31
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Всички знаем Кунева на кого е човек .. доказано е при това ...
30
1
 
5
 
! Отговори
zuus преди 12 години
selskijt tarikat slavi ima samo edin problem. nemoje da vleze v politikata i tova go tormozi do poluda. da si vodi predavaneto o6te 20 godini i baz tova nikoi ne go gleda.
29
1
 
10
 
! Отговори
ww преди 12 години
не гледайте слави какво говори, той няма да откаже открито с пайнера сме приятели, гледайте действията му. чуйте как дрънка против бойко, но дума не е обелвал срещу първанов, защо подкрепи кунева и тя на кого е човек
28
1
 
5
 
! Отговори
Оп крачола преди 12 години
ДО ЛЮБОПИТНА:Още като постнаха новина се премести няма страшно :)
27
0
 
9
 
! Отговори
от 17 до ЛЮБОПИТНА преди 12 години
Местиме, споко ;)
26
2
 
29
 
! Отговори
1 преди 12 години
Слави никога не се е интересувал от държавата и народа. Трудно е да си намери по-голям лицемер от него. Ще оближе всеки *** и ще стовари тонове глупости върху някого, стига да бъде облагодетелстван от това... Развратно и чалгарско предаване, което иска да мине за сериозна медия. А народът му пълни джобовете...
25
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Чалгата е изкуствено създаден стил и след това насаден. Той отключва низките страсти у хората. Работи на същия принцип, както НЛП (Невролингвистичното програмиране). Затова не се очудвайте защо се котира и защо се плаща скъпо.
24
1
 
29
 
! Отговори
у преди 12 години
Какво ме интересува тоя изчерпан селянин и най-много ме дразнят онея смешници редколегията където сядат и говорят на различни теми все едно са някакви големи капацитети и хората трябва да ги слушат,абе ей палячовци..
23
3
 
16
 
! Отговори
ета преди 12 години
Много отдавна не съм гледала това така наречено ШОУ, но тази новина не ме изненадва изобщо.Та в екипа му няма нито един нормален. Селяни ,селяни и пак селяни.
22
1
 
9
 
! Отговори
ЛЮБОПИТНА преди 12 години
Хайде момчета, време е............;))))
21
1
 
17
 
! Отговори
MURDOC преди 12 години
Вече няма само жълти вестници ами и жълти страници както гледам .А за гореспоменатия господин просто се чудя от човешко любопитство има ли смисъл да се говори и обсъжда ?Освен че е прочел две три книги (на младини)и е ходил на запад да му се отворят очите как да лъже и *** и да взима пари от това с нищо достойно не е допринесъл за България . А за пуберите които ще кажат "Ти му завиждаш" искам да кажа че не завиждам ,няма и за какво .
20
0
 
4
 
! Отговори
тц, тц, тц преди 12 години
голям език бре.......... :)