Любов, сълзи и бира. 8000: Volim te Ceco!

Сръбската звезда изненада публиката със "Зайди, зайди" и "Свети Георги"
Обновена: 23 май 2012 15:01 | 23 май 2012 13:15,
216

Цеца не сдържа сълзите си, след като 8000 й се обясниха в любов. Снимка: Dnes.bg

 

Осъдителната присъда, домашният арест и противоречивата като цяло личност на Цеца не е променила въобще нейната популярност сред българските фенове.

Снощи сръбската звезда зарадва над 8000 души с близо два часа и половина концерт, в който освен познатите си хитове представи и нови песни.

Рок, поп, фолк и етно звуча в зала "Арена Армеец", а публиката беше двойно повече от проваления й концерт преди 5 години на стадион "Васил Левски".

За разлика от българските концерти, които винаги започват с най-малко 30 минути закъснение, комшийката излезе на сцената навреме, независимо, че хората още влизаха в залата.

Цеца излезе на сцената с марков тоалет в златисто, като модни познавачи веднага докладваха и за неговата цена в магазина - 14 800 евро.

От любов ли, от повечко бира ли, но първите минути на опознаване между публиката и певицата липсваха.

Няколко поколения фенове започнаха да пеят с нея от първото парче, като лично на мен ми направи впечатление възрастен мъж, видимо над 65 години, който знаеше текстовете на старите и новите й песни.

Един от най-вълнуващите моменти в залата беше още на петата песен. Цеца запя една от нейните най-популярни у нас песни "Zabranjeni grad" и в този миг хиляди вдигнаха плакати с надпис "Volim te Ceco". Сръбската звезда не удържа сълзите си и заяви, че българската публика е "най-яка".

Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема.

Цеца обра овациите и с акапелно изпълнение на "Зайди, зайди" и "Свети Георги".

Глория, която често е обвинявана, че имитира сръбската си колежка, беше заела места във ВИП ложата на залата, заедно с дъщеря си Симона. Андреа също изгледа концерта на живо.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


216
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
113
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Eiiiii mnogo umen narod ei
112
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ужас
111
23
 
11
 
! Отговори
луди ли сте? преди 11 години
Абе кво само ревете ? Много изтънчени станахте ? Цеца такава била и онакава. Като не ви харесва не я слушаите и си траикайте !!! Никои не ви кара да ходите по концерти. Седети си по домовете и хвърляйте пумия.
110
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Где го бат Бойко.Що се не види.Тъл ли нямаше ербап репортер да го заснеме как се кефи на мафиотската вдовица.Всеки със слабостите си.България се люшка,премиерът на фолк концерт.Преди години хората горяха във влака,а Гоце на лов.Всичко е толкова долно и лицемерно,че ти идва да крещиш от гняв.България се превръща в кръчмарска чалготека.
109
4
 
9
 
! Отговори
цеца фен преди 11 години
"Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема."Еми то е много ясно, че няма как. Само със силикон не става. А доколкото до тези, които наистина имат глас и талант, те крадат песни от гърците и сърбите. Как после да ни харесват. Трябва да се правят уникални неща, а не имитации. Единствената българска чалга звезда, която прави авторска музика е Глория.
108
1
 
5
 
! Отговори
до 120 преди 11 години
Езикова култура на речта се отнася за словореда и структурата на думите в изречинието, а не за граматическите грешки......*** илитератор.....тая ти е матна на тебе.....
107
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Чалга народ , слаба държава !
106
7
 
8
 
! Отговори
Мутричка преди 11 години
концерта беше мноу як отиахме 10 човека компания с 2 жипа и си намерихме място венага просто изгонихме 2ма мишоци с някви трошки апък ченгетата глеаха и лапаха мухи хахахахаха
105
9
 
12
 
! Отговори
До 111 преди 11 години
А теб някой познава ли те.......вероятно и собственатати майка не би те познала........Когато издадеш повече албуми, когато станеш световно известен, когата събереш 8000 в твоя чест да им попееш.......тогава коментирай......Аман от *** и хейтъри........
104
11
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аз се дразня, защото като пълним залите на този тр*верс и баба Брена, вдигаме самочувствието на тъпите сърби.Сега пас ще повтарят как тая била най-голямата звезда на Балканите, а всъщност не са нищо повече от нас.Но ходи му обяснявай на българина.
103
4
 
4
 
! Отговори
до 112 преди 11 години
Езиковата култура на речта ти в написания неграмотно коментар говори повече за теб, отколкото ти би могъл да напишеш за себе си........дори и с чужда помощНе пиши повече нищо.........
102
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не разбрах , чалгаджията Борисов беше ли на концерта или лично му е пяла на уше - нали и е обожател .
101
10
 
7
 
! Отговори
тиквата преди 11 години
Цеца Величкович е най-добрата сръбска певица. Лепа Брена пасти да яде.Най-хубавите сръбски песни са на Цеца. :)
100
7
 
7
 
! Отговори
до 48 преди 11 години
Явно не си знаеш балканските корени и музиката на предците си, защото съвременните песни са еволюирали без да се съобразяват с комунистическите догми налагани от цензурата.Следователно, чалгата от по-ново поколение /след 1989 г./ в България не е претърпяла това развитие и няма нужда да я класифицираш за категориите персонал, които си изброил /вероятно и ти си такъв/.Сръбската музика е на светлинни години от родната чалга......
99
12
 
17
 
! Отговори
ЛУДИТЕ НА АРЕНАТА преди 11 години
Тази *** е дошла да пограчи, да си напълни багажника с пари от изпраните, благодарение на нейния концерт, а тези луди на арената трябва в най- скоро време да потърсят психиатър !
98
12
 
18
 
! Отговори
от мен преди 11 години
Абе к,ва е тая *** ? Ни я знам , ни я познавам !
97
0
 
5
 
! Отговори
ДО 102 преди 11 години
Неволно натиснах "- ", извинявай . Напълно прав си и те подкрепям във всяка твоя дума.
96
3
 
24
 
! Отговори
35 преди 11 години
Тоя ако не е България и още 3 държави няма къде да пеетова е истината
95
2
 
6
 
! Отговори
do 102 преди 11 години
Maj ti si tozi, kojto trqbwa da 4ete istoriq. Balkanite ili kato cqlo slawqnskite narodi naro4no sa razdeleni ot welikite sili, poradi edna mnogo prost princip: Razdelqi i wladej. Znae6 li kolko miliona sme slawqnogoworq6tite? Ima6 li i begla predstawa. Bulgaria, rusia, ukrajna, belarus, pol6a, slowakiq, sloweniq, syrbi, makedonci, hyrwati. Ot takowa obedinenie go e strah wseki. No 4rez godinite tezi narodi biwat razedineni, a po-glupawite biwat dokarani do na6eto deredje i srybskoto.
94
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Горките чалгаджии, те не знаят че всяка хубава песен в този жанр е крадена. Както Шабан Шаулич открадна Аиша, както Индира Радич окраде Darude, както Слави окраде Enigma. А чалгаджиите си викат "Ето, правят и хубави песни" ха-ха-ха.