С голям зор пуснаха дует между Коцето и Алисия

"Ара" и "Пайнер" си стиснаха ръцете
30 дек 2014 22:02, Александър Попов
36
С голям зор пуснаха дует между Коцето и Алисия
С този кадър бе промотирана песента. Снимка: YouTube

Песен на Константин и Алисия трябваше да има своята премиера днес. Дуетът се очакваше с интерес, още повече, че двамата са в двете конкурентни на пазара фирми "Пайнер" и "Ара Мюзик".

"Скъпи приятели, трябваше да излезе новият ми проект, но за мое огромно съжаление това няма да се случи. Ядосвам се, защото положихме много усилия, за да го реализираме и за да ви изненадаме с нещо много различно. Съжалявам, защото наистина си заслужаваше, но... в крайна сметка това е живота, случват се и такива неща понякога. Гледаме напред и се усмихваме!", написа певецът.

Двете компании обаче си стиснаха ръцете и клипът бе представен днес.
 
Дуетното парче на Алисия и Константин носи заглавието "Не си ти" и е дело на Йорданко Василковски-Оцко и Мариета Ангелова. Видеото е режисирано от Александър Моллов, а сценария носи голяма доза провокация.  

"Подобен проект в действителност коства много усилия и е обект на сериозни преговори. Въпреки всичко и всички, в крайна сметка в него е вложен огромен труд, който не бива да бъде подценен. Освен това работата на двамата артисти има за цел да радва публиката и да създава настроение, и е редно интересите да отстъпят място пред основните принципи на творчеството", обявиха от музикалните компании.  

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


36
Още по темата: Алисияконстантин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
0
 
2
 
! Отговори
Средногорец преди 9 години
Нещо не ми отваря клипа ама предполагам както обикновено има само силикони, мутри, мерцедеси каквито са ,,ПРОЕКТИТЕ" на чалгарите.Като чета и те продължават напред и не отстъпват от основните принципи на творчеството хахахахахахааха.Творят, проектират, пушек се вдига.Няма такъв смях.
16
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Такъв кич,селяния и простотия няма другаде,събрали се две *** ,дето пеят по кръчметата и направили дует,а то един дует,Рамацоти и Тина Търнър пасти да ядат,и каква корделка си е сложила,заслужила си е прозвището ''модна икона'' има за какво,всички селянки са гласували за нея и искат и те да изглеждат така,като умрели пастърви в лицата,чалгарите не заслужават да живеят,това не е музика а по**о.
15
4
 
1
 
! Отговори
леле преди 9 години
Мале, изядоха се в клипа. Не искам да съм на мястота на коцето на жена му или на боби михайлов. Иначе вдигат адреналина, макар да не понасям чалга.
14
4
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най-противната музика в света ... то дори не е музкика това ... повърня
13
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Много преговори, много усилия...леле мале.Ако не знае човек ще каже, че става въпрос за Sony Music и Universal Music, а не за селските Ара и Пайнер.
12
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Я тва платена публикация ли е,че всички не хвалещи песента ги триете?Явно е платено...тцтцт
11
0
 
14
 
! Отговори
wtf преди 9 години
Само не разбрах, кой е дуетът?! Щом са го пуснали "между" Коцето и Алисия, значи Коцето е "пял", после дуетът и след това Алисия. Та... Кой е дуетът? За да бъда от полза на автора, поне малко, ще подскажа - правилната дума е "на". Дуетът е "на" *** и Пульо. Жалко е обаче, че писането на книжовен български език е толкова трудно и думи, като "зор" се считат за нормални в официален електронен вестник... Да живеят българската кОлтура и образУвание!
10
1
 
5
 
! Отговори
младен преди 9 години
До БаТи па....я виж кой ни е премиер и пак си помисли!
9
0
 
9
 
! Отговори
Бургас преди 9 години
Ето това е един истински новогодишен подарък. Това е и трябва на тази държава в тези трудни моменти. Майне на български ...Народе !!!
8
4
 
11
 
! Отговори
до Ба преди 9 години
"Абе кой *** се интересува още от таз селска музика?!?!?!? Селските бекове една на ръка, ама хора с поне 2 клетки мозък отдавна спряха ..."---95% от българите слушат само чалга. Иначе как мислиш, че чалга изпълнителите щяха да са толкова богати и търсени ако не ги слушаха.
7
4
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хич да не ги бяха пускали! Ако чалгата изчезне, България ще е едно много по-добро място за живот!
6
1
 
28
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Дреме ми за Вакарелката АсяЗа Коцето също.Честито на обичащите чалга, те стават все по малко.
5
3
 
45
 
! Отговори
Калирко преди 9 години
На пазара продавали мозъци.Мозък на чалгар 100.00 лв на килограмМозък на рокаджия 1.00 лв на килограм.Като попитали продавача що е толкова скъп на чалгаря мозъка - отговорил:Щото е неупотребяван. ЧНГ с WHITESNAKE- ain't no love in the heart of the city.
4
1
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
Алисия знам,че е някаква...любовница на футболисти.Коцето с какво е...известен,не знам.
3
5
 
25
 
! Отговори
Буаааахахахааха преди 9 години
Коцето и Алисия - президент
2
3
 
40
 
! Отговори
Ба преди 9 години
Абе кой *** се интересува още от таз селска музика?!?!?!? Селските бекове една на ръка, ама хора с поне 2 клетки мозък отдавна спряха ...
1
4
 
33
 
! Отговори
Сандо преди 9 години
нямам намерения нито да го слушам нито да го гледам само се чудя как се случват тия неща - двама артисти правят парче, записват го та дори клим правят и чак тогава идват продуценксите фирми в играта ?!?!?