Боби Турбото аут от Big Brother

Тодор Славков изтрещя, свалял си гащите
39
Боби Турбото аут от Big Brother
Снимка: Нова тв

Боби Турбото стана поредния съквартирант, който напусна Big Brother All Stars. Не му помогна и подкрепата на Влади Въргала от студиото.

На елиминации се явиха Боби, Петя Буюклиева, Емил Каменов, Христо Трифонов и Тодор Славков. Буюклиева се "радваше" на най-много номинации, но бе спасена от Домсъвета, защото останалите "имали нужда от подобен дразнител".

В крайна сметка зрителите оказаха най-голяма подкрепа на Тодор Славков, който събра 51% подкрепа. Втори остана избраният от зрителите за най-харесван - Емо Каменов.

Актьорът Борислав Захариев, чиято цел бе да изчисти от името си Турбото, напусна и разкри интересни подробности от битието в къщата и алкохолните изцепки на Тодор Славков. В епизод, който ще бъде излъчен тази вечер, ще бъдат разкрити скандалните моменти, но Боби призна, че след няколко чашки "Славков си свалил гащите 350 пъти" и вече трудно се издържало.

Именно заради поведението на Малък Тошко Катето Евро побесня след номинациите. Тя поиска специален разговор с Биг Брадър, въпреки увещанията на Емо Каменов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


39
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
0
 
6
 
! Отговори
ш преди 9 години
*** ГНУСНИ .....випове били...,Какви випове са тези парцали ...Боже,пази ни ......
25
0
 
5
 
! Отговори
стефчо преди 9 години
голем ми е дерт за боби инжекциона,само той е без работа и само той няма пари....
24
1
 
2
 
! Отговори
друго зомби преди 9 години
До анонимен 31 Сигурно си мислиш , че точим лиги до несвяст пред телевизора , като тебе ?! Има и нормални неща за гледане поТВ , но твоето т.нар. шоу НЕ е от тях , колкото и да ти се иска . Сори !
23
0
 
5
 
! Отговори
бля бляяяяяя преди 9 години
Аре, бе! Не ви ли става по-гот като ги гледате тези? Не си ли викате: ами аз съм по-добре от тях, още не съм изтрещял до такава степен? И още: ако това са вип-ове, то аз какъв съм? И т.н. домсъвет и т.н. коментатори и бивши и сегашни участници и *** и *** и вся остальная ***, не се ли чуствате по-добре и не ви ли става весело и широко на мизерните душици? Ами погледнете ни депутатите и управниците, че и те същите л.***, ами протестърите? Ами шефа на комисията по халтура в парламент
22
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като не ви харесва шоуто не го гледаите! Мама ви *** проста!
21
0
 
28
 
! Отговори
Фреди Люис преди 9 години
Мъка , мъка , мъка ... !Като гледам колко народ се е впрегнал да ахка и охка по таз медийна повърня , направо ми иде да бягам в две посоки едновременно !
20
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пич е Тодор Славков.Вода (или водка) може да му носите само
19
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сегашният кастинг направо кърти - толкова са жалки всички, до един. Пародия на звезди от всички величини . Браво на продуцентите и сцинаристите - пак спретнаха сеир за бедните и изстрадали българи и ги успокоиха, че и богатите и известни хора също могат да са пълни нещастници.
18
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Това е поредното падение на родата на Бай Тошо. Правешки крадци, които окрадоха милиони в швейцарски банки. От какво живее този миризлив пияница, от какво се издържа.Има ли журналисти, които да го питат.***.
17
4
 
15
 
! Отговори
фен на брадъра преди 9 години
Браво на Биг/ Вип брадъра - прави точните кастинги, подлага продалите се участници на психологически атаки и и в крайна сметка ги принуждава да покажат истинското си лице. Брадъра наистина показва какви хора са българите - масатанарод. Свестните вече са в чужбина, а останалите тарикати минават през трупове, за да си осигурят неякакав приличен "стандарт" на живот.
16
5
 
15
 
! Отговори
бебо преди 9 години
Къв е този Тодор Славков бе ? Това *** *** кой го познава ,бе ?
15
1
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Деградирали кухи извратеняци. Това са Виповете на България. Гнусни и безполезни, но БОГАТИ. Объркан свят... и ги дават по телевизията, за да "образоват" другите. Ще повърна!
14
3
 
25
 
! Отговори
Ай сиктир преди 9 години
Егати *** са тия, дето са подкрепили Славков - един алкохолик, доказан престъпник, осъден и лежал в затвора за изнасилване.
13
1
 
36
 
! Отговори
БРАВО! преди 9 години
БРАВО БИГ БРАДЪР ДАВАТЕ ИМ АЛКОХОЛ И ГЛЕДАТЕ СЕИРА НА ТОДОР КАТО СЕ НАПИЕ -ТОЛКОВА ТЪПО ПРЕДАВАНЕ А КАТО СЛУШАХ ПРИ КЪНЧЕВ КАК КОМЕНТИРАТ НИКОЛ КОЯТО НЯКОЙ Я Е ИЗЛЪГАЛ ЧЕ Е КРАСИВА И УМНА СЕ ОКАЗА ТОЧНО ОБРАТНОТО ЕЛЕМЕНТАРНА И ДОСТА ТЪПИЧКА НЕ ВИЖДА ПО ДАЛЕЧ ОТ КАРТАТА ЗА ВРЕМЕТО А МИСКАТА НИЩО НЕ И СЕ РАЗБИРА КАТО ГОВОРИ ЧЕ И ОСТАНАЛИТЕ СА СЪЩИТЕ А ДА НЕ ГОВОРИМ ПРИ ГАЛА СЪБРАЛИ СЕ.......ДОСЕТЕТЕ СЕ КАКВИ И КОМЕНТИРАТ ДРУГИТЕ А ТЕ СЕБЕ СИ НЕ ВИЖДАТ
12
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
стига сте ни занимавали с това пиянде,арогантен ***
11
4
 
22
 
! Отговори
един Българин преди 9 години
Съдбата си играе , просто го показва нагледно . Такъв си е Тошко и баща му го заснеха със свалени *** по BBC с подкупа та до дядото ! Такива *** ни управляват . А къде е Стамболов , къде е Левски !!! Единия убит , другия предаден , точно от такива ! Стягай се българино , стягай се да си оправиш САМ държавата !
10
16
 
13
 
! Отговори
W преди 9 години
"ОТ ДЯДО СИ Е ГЛЕДАЛ , ТОЙ 45 ГОДИНИ БЕШЕ ГИ СВАЛИЛ ПРЕД РУСИЯ ! "Срамно не е неговото , А НА ДЯДО МУ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! СРАМНО ЗА БЪЛГАРИЯ !
9
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Абе тая помия не свърши ли? Vip ли е Big ли е да им ..... в устите на нова...
8
4
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В коя държава от бившия соц. лагер внук на диктатор забавлява хората и е някаква вип персона? Няма такава държава в която комунистите да са още на власт, защото всички партии в парламента са дъщерни фирми на бившата БКП и начело на държавата е бившия охранител на Тато. Да сте чули гавазин на Чаушеску, Хусак, Хонекер, Кадар да е станал президент или премиер? Затова сме на последно място в Европа!
7
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
до 7Пич, обърка темата!