Путин иска разговор с Обама за Сирия

Твърди, че Асад не е използвал химическо оръжие
31 авг 2013 14:42,
81
Путин иска разговор с Обама за Сирия
Дали ще се срещнат и говорят за Сирия? Снимка: Булфото

Руският президент Владимир Путин заяви, че обвиненията, че сирийският режим на Башар Асад е използвал химически оръжия са напълно абсурдни, съобщи ИТАР-ТАСС.

Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН.

Изрази и увереността си, че сирийското правителство не е използвало химически оръжия и че става дума за провокация от страна на хора, които искат да въвлекат други страни в сирийския конфликт и да се сдобият с подкрепата на могъщи участници в международните дейности като САЩ.

Путин подчерта, че ако САЩ започнат едностранни военни действия на сирийска територия, това би било много тъжно и бил увеличило жертвите сред цивилното население.

Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите на евентуалния удар по Сирия, предаде Ройтерс.

Руският президент посочи, че досега не е говорил с Обама за Сирия, но изрази увереност, че срещата на върха на Г-20 в Санкт Петербург идната седмица ще е подходяща платформа двамата да дискутират сирийската криза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
73
0
 
1
 
! Отговори
анчо преди 10 години
туй дето стой до Путин как са *** облекли с чувешки дрехи, също на чувек ми мязъ
72
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Запада се държи като, шимпанзе с ръчна граната" :)Мнооо смях :)
71
0
 
3
 
! Отговори
Popeye преди 10 години
Доста ясно е казано:"че става дума за провокация от страна на хора, които искат да въвлекат други страни в сирийския конфликт и да се сдобият с подкрепата на могъщи участници в международните дейности като САЩ."Дали Барака ще вдене, а има ли изобщо намерение и възможност да го направи?
70
1
 
6
 
! Отговори
Напуснал България преди 10 години
До BOYANБоянчо, на Симеон Дянков ли се правиш или пропускаш, че САЩ са изправени пред нова корекция на закона за вътрешния си дълг, който през октомври ще достигне 16,7 трильона. Детройт фалира, а в ЕС няма такива работи. А тази световна икономическа криза започна от твоя любим САЩ. И задаваш ли си въпроса защо не засегна Русия и Китай, а само партньорите от ЕС. И на теб ти казвам комунизма по американски свърши. Идва време за разплата.
69
0
 
1
 
! Отговори
СОЦИАЛИСТ преди 10 години
До Асан: ТЕ , БОЙКО ,КОСТОВ ,ФИЛИП ПЕШО И ПЛЕВНЯТА , ОТДАВНА СА ТАМ ДЕНЕМ И НОЩЕМ И ДРУГИ ПРЕДАТЕЛИ НА БЪЛГАРИЯ НЕ ИМ ТРЯБВАТ ! ЖЕЛЮ ВЕЧЕ НЕ ГО ИСКАТ ,ЩОТО Е МНОГО СТАР ,ПЪК И " МАЛКО " ПРОСТОВАТ ПРЕДСТАВИТЕЛ НА "ДЕМОКРАЦИЯТА " В БЪЛГАРИЯ !
68
0
 
7
 
! Отговори
Асан преди 10 години
Обама Ало, кой е беПутин: Не нападай Сирия!Обама: Ко, не! Путин: Ще ти пратя Бойко!Обама: Прати Станишев за довечера!Путин: Ок, нямаш проблеми, разбрахме се!
67
4
 
0
 
! Отговори
BOYAN преди 10 години
Не отписвайте Америка заради дълга...ето малко информация за "западноевропееца" дето напуснал България: 20. САЩ - 101.1% Брутен външен дълг: 14.825 трлн. долара БВП 2009: 14.66 трлн. долара Външен дълг на човек от населението: 48 258 щ. долара19. Унгария - 120.1% Брутен външен дълг: 225.24 млрд. долара БВП 2009: 187.6 млрд. долара Външен дълг на човек от населението: 22 739 щ. долара 18. Австралия - 138.9% Брутен външен дълг: 1.2 трлн. долара БВП 2010: 882.4 млрд. долара Външен дълг на човек от населението: 57.641 щ. долара17. Италия - 146.6% Брутен външен дълг: 2.602 трлн. долара БВ
66
5
 
4
 
! Отговори
BOYAN преди 10 години
До напуснал България:Как пък реши че САЩ живеели на гърба на западна Европа....за твое сведение Западна Европа съществува благодатение на САЩ,изградена отново след войната с американски пари и благоденствала дълги години заради ниски разходи за въоражение покривани от САЩ.Колкото до дълга 16 трилиона може и да е много но е 100% от БВП ,Япония има дълг 180% от техния БВП,да не говорим за Западно Европейските държави.....
65
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"Путин иска разговор с Обама за Сирия" ало евреите от днес.бг стига сте лъгали! Никакъв разговор не е искал Путин. Той до сега мълчеше а *** се молеше Путин да каже нещо по въпроса.
64
13
 
3
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Кво ни занимавате със изнасилената отвсякъде и порутена Сирия!!! Сирия не е нормална държава и ясно се видя, че Башарата дето неще да пусне властта като Муамарчо и Садам не може да се справи със ситуацията в държавата си!!!Дреме ми какво мислят банда Русофили и Чалмари!!! Либия 100%-та трябваше да бъде омиротворена и махнат управника там!!!!Чалмари за нищо не ставащи!!! Добре виждате Египет където Сащ не е нападал в какво състояние е!!!!!!!!! Хората са виновни тоест вие а не САЩ!!!!!!!!!!!!!
63
1
 
17
 
! Отговори
Обичащ Русия преди 10 години
Путин каза, че Башар Асад не е използвал химически оръжия. Точка по въпроса.
62
8
 
1
 
! Отговори
АНТИМУТРА преди 10 години
Тия двамата от снимката само за пред общесдтвеността са един срещу друг иначе са си чисти любовници!!!Единя завзема другия му се опъва а накрая си поделят природните редурси!! Справка Ирак кой държи нефта там :DВреме е да си поделят и Сирия а дай боже скоро и Иран!ИРАН ИРАН ИРАН той остана но дано не за дълго :D
61
2
 
12
 
! Отговори
морски преди 10 години
Американските варвари нали твърдяха че и в Косово имало масови убийства на цивилни а те се оказаха албански терористи.Това беше повода да бомбардират Сърбия.Същото е сега и в Сирия.
60
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Русия има военна база в Сирия и затова държат режима да не падне!!! русия осигурява оръжията на ненормалника Асад, той пък им осигурява военно присъствие в региона. Руснаците осигуряват на Асад еднолична власт в Сирия и терор над всеки, който не го харесва, което е еквивалент на случващото се в Русия, сев. Корея... т.е. комунизъм в действие.
59
2
 
22
 
! Отговори
сократ преди 10 години
Г-н Путин,имайте милост към тази ***.Недейте го остава да се ***.Той не е виновен. Знаем,че и двамата сте президенти,но Вие УПРАВЛЯВАТЕ,а ТОЙ Е КАТО СБОРЕНСКА *** и прави това което и наредят.Прословуто е търпението на Руската мечка,знаеки силата си,но съжалете безобидната маймунка и я освободете от клетката еврейска- масонска ложа.Предлагам незабавно световна война и ако ще се мре да се мре,но стига маймуни командвани от еврей да не ни остават спокойно да си живеем.Смърт на бунтоници
58
3
 
20
 
! Отговори
Напуснал България преди 10 години
До АнонименМногоуважаеми, жалко за теб ако географските ти знания се изчерпват с Куба и Северна Корея. Живея от доста години в Западна Европа и мога да ти кажа, че САЩ тук не се ползват с особено добро име. Твоите любими американци имат добър стандарт на гърба на ЕС най-вече, но пак ти повтарям този комунизъм по американски вече завърши. БРИКС много скоро ще се оттегли от щатския долар и ще създаде своя валута и тогава и войните няма да помогнат на САЩ да оцелее икономически.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
dnes sa provokatori. ski na kva snimka sa tresnali us presidenta. po sastia na4in li ste tresnete oshfforeca Rosen?tezi dvamata na snimkata ste resat dali ste ima bombi v siria, ne mnenieto na EUicite
56
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До БАЦЕКолко дърпат напред бе Баце ???? БВП на Калифорния е по-голям от този на цяла Русия, а Калифорния е само един щат
55
3
 
17
 
! Отговори
БАЦЕ преди 10 години
ДО 60 абе пич ти в момента виждаш ли Китай и Русия колко дърпат напред нали това целят чифутоидите да ги дестабилизират ти май живееш в стари филми нещо
54
1
 
11
 
! Отговори
БАЦЕ преди 10 години
крайно време е някой да им обясни на тия *** кратуни явно американските смотани екшъни тип рамбо много зле им се отразяват