Путин иска разговор с Обама за Сирия

Твърди, че Асад не е използвал химическо оръжие
31 авг 2013 14:42,
81
Путин иска разговор с Обама за Сирия
Дали ще се срещнат и говорят за Сирия? Снимка: Булфото

Руският президент Владимир Путин заяви, че обвиненията, че сирийският режим на Башар Асад е използвал химически оръжия са напълно абсурдни, съобщи ИТАР-ТАСС.

Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН.

Изрази и увереността си, че сирийското правителство не е използвало химически оръжия и че става дума за провокация от страна на хора, които искат да въвлекат други страни в сирийския конфликт и да се сдобият с подкрепата на могъщи участници в международните дейности като САЩ.

Путин подчерта, че ако САЩ започнат едностранни военни действия на сирийска територия, това би било много тъжно и бил увеличило жертвите сред цивилното население.

Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите на евентуалния удар по Сирия, предаде Ройтерс.

Руският президент посочи, че досега не е говорил с Обама за Сирия, но изрази увереност, че срещата на върха на Г-20 в Санкт Петербург идната седмица ще е подходяща платформа двамата да дискутират сирийската криза.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
18
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
Шопе, кефиш ме(упорит си;), ще те открехна. Има два цитата: Единия е целта "Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН."А другия, средството за постигане на целта-(бъзик, тънък намек)"Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите...."
32
0
 
8
 
! Отговори
do 34 преди 10 години
xodil e i znae kakvo gi 4aka turcia israel i usa
31
0
 
28
 
! Отговори
БГ преди 10 години
Тоя отдясно ми прилича на бачкатор от Чистота - тури му една униформа на Чистота и ай ти още една *** работна сила!
30
16
 
2
 
! Отговори
Черен Петър преди 10 години
Путин не е ли ходил при баба Ванга да му каже какво ще се случи със Сирия?
29
2
 
15
 
! Отговори
бъдин преди 10 години
Двамата ако не се разберат, няма страшно!Идва генерал Б.Борисов който(след като оправи България) е майстор по потушаване на пожари, пък били те и световни!
28
24
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе то историята си го е доказала, където са стъпили руснаците само граждански войни, бедност и мизерия ..........Сирия, Афганистан, Абхазия, Приднестровието, бивша Югославия, Северна Корея, ...................
27
11
 
5
 
! Отговори
сигурен преди 10 години
А откъде е СИГУРЕН ПУТИН?С какво ще докаже, че е НЯМАЛО или са от бунтовниците?"Изрази и увереността си, че сирийското правителство не е използвало химически оръжия и че става дума за провокация от страна на хора,"На това се казват "ОБЩИ приказки" Имало ли е ?Имало е. ДА каже КОИ са "ТЕЗИ ХОРА"???
26
28
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Путин иска разговор за Сирия, ами той Путин се прави 3 години на ощипана мома по отношение на Сирия, сега се сетил да иска разговр.............Късно чадо, отиде Ви воената база в Сирия на кино, до няколко дена 10-ина объркани томахоука по-погрешка и без да искат ще я заличат
25
10
 
0
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
До Влади-МирАми ти защо каза, че бил бъзикчия?Това на майтап ли го е казал?
24
2
 
32
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Руският президент Владимир Путин заяви, че обвиненията, че сирийският режим на Башар Асад е използвал химически оръжия са напълно абсурдни, съобщи ИТАР-ТАСС.Той призова САЩ да представят доказателства за използването на химически оръжия в Сирия пред съвета за сигурност на ООН."Шопе, нещо цинично да виждаш в това?Смятам, че това искат всички нормални хора по целия свят.
23
11
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Eh Putin fashist takav *** malko vi e izbil vas ne 20 a 50 miliona trqbvalo neshtasnik imperialist
22
23
 
5
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
На фона на 100 000 жертви и над милион бежанци досега и никаква перспектива за мир, обръщението на Путин е най-банален цинизъм и простащина. И това при положение, че двугодишната гражданска война се води заради руския газов интерес.
21
20
 
12
 
! Отговори
стоян петров преди 10 години
Аз съм на 50 години и не съм разбрал САЩ да се интересуват от мнението на Русия. И не трябва защото според Русия 100 000 жертви досега в Сирия са малко. И за Ирак така ска
20
21
 
7
 
! Отговори
Шoп преди 10 години
Този вид бъзик се нарича цинизъм.Все по-ясно става, че химическата атака е работа на руснаците.
19
3
 
24
 
! Отговори
В помощ на асад преди 10 години
Ето ти една история свързана с България. Ако някой си спомня събитията в Пазарджик и ислямо-салфитското шествие там, нека му известя, че организатор на тези учения, по-късно и подсъдим, бе Муафак Ал-Асаад, а той е братовчед на.Риад Ал-Асаад - символът и лидерът на свободната армия, т.е. на бунтовниците. Защо никоя медия не спомена този факт?
18
1
 
15
 
! Отговори
Влади-Мир преди 10 години
"Той прикани американския си колега Барак Обама, който е Нобелов лауреат за мир, да се замисли за жертвите на евентуалния удар по Сирия, предаде Ройтерс."Голям бъзикчия е;-))Няма нищо общо с клонинги с промити плоски мозъци, изгладени от дишането на седерастско лепило)пп "Нобеллу акбар"
17
4
 
27
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
Сирия гроб за западни империалисти!
16
37
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Голташка Русия да не се намесва. Смешна е на фона на САЩ и Великобритания.
15
2
 
5
 
! Отговори
ivan преди 10 години
ne moga da povqrvam, che shte kaja podovbno neshto, tiu kato poprincip sum rusofob, no v sluchaq Putiv zaema izkliuchitelno silna i pravilna poziciq, ot koqto moje samo da specheli. Voinata nqma da reshi nishto...
14
5
 
30
 
! Отговори
ТHE Патриот преди 10 години
американски скотове!