Заговор срещу управляващата династия разследват в Кувейт

Въпросът е в ръцете на прокуратурата
10 апр 2014 07:36, Анисия Иванова
7
Заговор срещу управляващата династия разследват в Кувейт
Снимка: БТА

Прокуратурата в Кувейт следи внимателно разрастващите се слухове за съществуването на заговор срещу режима в страната, съобщи кралският двор, цитиран от Франс прес.

Няколко местни медии съобщиха неотдавна за видео, в което бивш държавен служител заговорничи срещу режима на династията Ас Сабах. В своето комюнике дворецът споменава тези съобщения от пресата и допълва, че въпросът е в ръцете на прокуратурата.

Ахмад Фахад ас Сабах, член на управляващото семейство, бе разпитан в понеделник, в качеството си на свидетел, от прокурор във връзка със записа, който той твърди, че е предал на властите.
Няколко депутати и опозиционери поискаха незабавно да бъде започнато разследване и да се разкрие на съдържанието на видеото.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
3
 
! Отговори
до под мене преди 9 години
и като знеате какъв е живота.. явно знаете че и петрола е в повече..ама като свърши ?!?!?!
6
1
 
3
 
! Отговори
Lena преди 10 години
До анонимен 3: Точно така!Знам какъв е животът там, защото имам приятелка, работеща в Кувейт....Ами само можем да си мечтаем за стандарта там и колите, които в България купуваме втора ръка и са лукс за нас, там за нищо ги нямат!! От две - три заплати - Хюндай....Да бяха и нашите управляващи такива диктатори като кувейтските шейхове! Само дето хората там често боледуват от пясъчния климата....
5
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Дали няма да дойде и там ''арабска пролет'' в колет от САЩ?Тлъста хапка петролена са тия!
4
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимен #3 от #1Е това пиша бе !И аз искам да съм като него - мисията в живота ми да е да карам поръчкова кола и ползата за другите да е че имам петролен кладенец!Не да смятам траекторията до Марс в разпадаща се панелка отпреди 30 години!
3
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Абе серсемите под мен, я вземете разберете какъв е живота в Кувейт преди да пишете глупости. Можете само да си мечтаете за такъв живот панелни мишки такива.
2
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Вижте я *** *** как се поти.Нещо се притеснява, но от какво........Той не е потомствен диктатор, а е от династия, демокрация, бате!
1
3
 
8
 
! Отговори
На снимката: преди 10 години
Мазен арабин нгушен с петродолари!Мой идол!