Всичко се връща – дори гранатите при терористите

Очевадно не всички от тях са брилянтни тактици на джихада...
Обновена: 2 дек 2015 18:54 | 2 дек 2015 18:47,
38
Всичко се връща – дори гранатите при терористите
Снимка: Reuters, архив

Фактът, че джихадистите успяват да убягнат на властите и да организират атентати с мащаба на този в Париж, това не значи, че всички са гении.

Или поне един конкретен джихадист на "Ислямска държава" не блести с особен ум. Той се опитва да изстреля ръчна противотанкова граната през дупка в стената и всичко това е записано на видео.

В крайна сметка джихадистът явно не е успял да уцели дупката в стената и последните кадри от клипа са от стая, изпълнена с пепел.

Това обаче не е първото видео, което предизвиква повече смях, отколкото ужас.

В друг клип на "Ислямска държава", заснет в тренировъчен лагер стават ясни някои от най-странните методи за тренировка на джихадистите.

Това включва ритане в чатала, игра на "прескочи магаре" и други подобни дейности, всичко на китна ливада, незнайно къде. Вижте сами! 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
2
 
8
 
! Отговори
SD преди 8 години
До Анонимен 3Взривателят се задейства и на по-малко то 30 метра. Прав изстрел до 300 м по ТТД , а при нас летеше на 500 м .Друго да питаш ?
5
2
 
6
 
! Отговори
SD преди 8 години
До атанасХайде на бас че и ти не си хващал базука .Мострелковаците работихме с РПГ-7 , 21 , 22 , 23 .
4
2
 
15
 
! Отговори
ПП АТАКЛАРЪ преди 8 години
А за най напредналите гаранция има следната игра - Изпусни сапуна ака Турска рулетка хахаха
3
8
 
16
 
! Отговори
атанас преди 8 години
До TulskiАвстралопитека поне е хващал базука. Да видим нашите младежи, ако стане не дай си боже война, че и предпазителя на пистолета няма да могат да свалят...
2
1
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Грешката му на този беше, че стреля от затворено помещение. Безопасното отстояние от задната част на РПГ-7 при стрелба е 20-25м. Т.е. изгорелите газове от стената и прозореца зад него изпълниха стаята и му е станало топличко на дупарата. Иначе граната си замина по направление, освен това няма как да се взриви в стаята, има защита и при попадение в цел по-близка от поне 30м не се задейства.
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
"Очевадно не всички от тях са брилянтни тактици на джихада..."Проблемът е, че обучават още хиляди като тоя и винаги имат свежа кръв да запълни редиците.