Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник

Ивицата Газа е палестинска земя и винаги ще е на палестинците
Обновена: 4 дек 2023 12:55 | 4 дек 2023 12:50, Елка Василева
65
Ердоган: Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник
Снимка: архив, БГНЕС

Турският президент Реджеп Тайип Ердоган заяви, че „премиерът на Израел Бенямин Нетаняху ще бъде съден като военнопрестъпник заради продължаващата офанзива на Израел в Ивицата Газа“, предадоха турските медии.

Още по темата
В реч на откриването на 39-ата среща на министри от Организацията за ислямско сътрудничество (ОИС) в Истанбул Ердоган заяви, че „Ивицата Газа е палестинска земя и винаги ще принадлежи на палестинците“.

Приветствам Газа за това, че устоява на израелските атаки, каза турският държавен глава и добави, че западните страни просто наблюдават клането в Газа, информира телевизия НТВ.

Ердоган посочи, че сегашната структура на ООН няма да донесе мир. Структурата на Съвета за сигурност на ООН трябва да бъде променена, добави турският лидер.
(Кореспондент на БТА Нора Чолакова)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


65
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
и какво е направил Нетаняху, защитава се от ***, които нападат мирни граждани, докато спят, колят деца и бебета, бременни, а може би медал трябва да им даде, ердоган да каже кой започна тая война и тогава да раздава присъди
12
3
 
5
 
! Отговори
и тоя преди 5 месеца
и тоя *** се изказа. Догодина идва Тръмп и ще понамалите диктаторите гръмките изказвания, че ще ядете американския шпек. Интересите на републиканците в близкия изток ще разместят много пластовете. Ердо като си ербап опълчи се на Тръмп и Щатите. Това да не ти е Блатная Просия да и сваляш самолетите и после да те прегръщат. Скоро деменцията си отива и ще има пренареждане и строяване в редица. Още малко приказки под година...
11
7
 
4
 
! Отговори
Е, тва е! преди 5 месеца
Сега играе за Палестина, за да натиска по мазола на САЩ. А наще тука "Йес сър!". Тоя си знае интереса, знае и кирливите ризи на всички. Само германския политик е равен по низост на нашите тука, никой друг, дори Макрон не е толкова гламав.
10
10
 
9
 
! Отговори
Аноним преди 5 месеца
Това което прави израелския президент е геноцид също като хитлер.хитлер си го получи и Натаняхо ще го получи
9
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
А тия от Хамас,герои ли са бе,Ердо?
8
11
 
4
 
! Отговори
Аноним преди 5 месеца
Няма зелена светлина иначе горко им на израелтяните.не им стига това което получиха а ми искат още и още.то съдния ден и за тях ще дойде рано или късно идва
7
16
 
6
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
И в Турция и в Русия се живее по-добре от някои евроатлантическо ориентирани страни.
6
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
До Веселинъ 7112136860 пий си го... не помага ли... пак си го пий...
5
9
 
10
 
! Отговори
Public enemies преди 5 месеца
Има голяма армия и може да воюва с всеки в района, по-добре екипирана дори и от израелската. Ясно е че в НАТО и зависи от САЩ, това го спира, тръгне ли към Израел няма да ги има за седмица.
4
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
пpaпaгaндa за вътрешна употреба
3
10
 
4
 
! Отговори
браво е това преди 5 месеца
мъжка позиция . днеска пак 10 хиляди мъченици на границата ни . Геноцита е лошо нещо . колко българчета бяха отвлякли . никаква дипломация и реакция от мария 13-14 дни след отвеждането на взетите . урсула и тя след 30 дни каза само изрел има правата да се защит . избиват 10 хиляди деца сега . други 5 хиляди са на границата ни . и сляп да е пак трябва нещо да свърши , бедствие от 2 дребни моста в царево разби ноемврииските мисловни процеси .
2
11
 
8
 
! Отговори
АнонимеН преди 5 месеца
БЕШЕ ПАЛЕСТИНСКА ЗЕМЯ! ИСРАЕЛ СКОРО ЩЕ ПОГЪЛНЕ И ЗАПАДНИЯ БРЯГ!
1
14
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 месеца
Самите евреи са против това клане ! Превръща се в мустакатия от Германия циониста !