Фалшивите антимафиоти задигнали 340 000 лв.

Задържани за въоръжения обир в куриерска фирма още няма
Обновена: 15 окт 2013 14:13 | 15 окт 2013 11:00, Веселина Йорданова
61
Фалшивите антимафиоти задигнали 340 000 лв.
Снимка: архив, Impact Press Group

Около 340 хил. лв. са задигнатите пари от снощния обир в офис на куриерска фирма, твърдят полицейски източници, цитирани от БТА.

Засега задържани все още няма.

При огледа, който продължава и тази сутрин, е установено, че извън офиса на спедиторската компания няма разсипани от откраднатите пари.

Още по темата

Първоначално се появи информация, че оттегляйки се, нападателите изпуснали пачки с банкноти, които разследващите събирали и описвали.

Както Dnes.bg писа, около 20:20 часа вчера петима души, въоръжени с автомати "Калашников", нападнаха служителка на фирмата и ограбиха парите от касите.

Неизвестните нападнаха офис на куриерска фирма "Спиди" на ул. "Самоковско шосе" в квартал "Горубляне" в София.

Те са били с униформи и маски на главите на бившата ГДБОП. Засега не е ясно с какво превозно средство са успели да избягат.

Процесуално-следствените действия и работата по разследването продължават.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още по темата: въоръжен обир
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен 2 преди 10 години
До АнонименОт наложени платежи.
51
0
 
0
 
! Отговори
oyt преди 10 години
da goduxa skapania armenec
50
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
..I AZ RABOTIA V SPEDITORSKA FIRMA,NO TOLKOVA NALI4NI PARI NIKOGA NE SME IMALI.........
49
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ТАКАВА МАСОВА ПРЕСТЪПНОСТ СЕ ШИРИ СЕГА,КАКВАТО НЕ Е ИМАЛОПОДСЛУШВАТ НИ ТЕЛЕФОНИТЕ ВСЯКАКВИ БАНДИЧКИ,ТРИЯТ НОМЕРА,СГЛОБЯВАТ ИСТОРИИИ ИЗГОРЯХМЕ МНОГО ХОРАНЕ СМЕЕШ ДА СЕ ОБАДИШ ПО РАБОТА,ЗАЩОТО НЕ ЗНАЕШ КОЙ Е ОТСРЕЩА И КАТО ТИ СЕ ОБАДИ НЯКОЙ-ПАК НЕ ЗНАЕШ КОЙ ЕКЪДЕТО НЯМА ЧОВЕК 2-3 ДНИ,ВСИЧКО Е РАЗБИТО,ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ВИЛИМВР ОТКАЗВА ДА ТИ ВЗЕМЕ ОПЛАКВАНЕТО,КАЗВА ОПРАВЯЙТЕ СЕ САМИНАВЯРНО ЗА ДА НЕ СЕ УВЕЛИЧИ ОФИЦИАЛНАТА СТАТИСТИКА ЗА ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СЛЕД РАЗБИВАНЕТО НА ВСИЧКИ СТРУКТУРИ/С ЦЕЛ?
48
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ако са застраховани значи са се самообрали и всичко е театро!Застраховката и парите са в СПИДИрастите дето даржът голяма сума пари а не в БАНКАТА- СТРАННО!Първа награда за костюми и грим!350 хиляди в лафка за бисквити айде стига ...
47
0
 
10
 
! Отговори
Изненадан преди 10 години
"При огледа, който продължава и тази сутрин, е установено, че извън офиса на спедиторската компания няма разсипани от откраднатите пари."Представяте ли си как изпуснати от крадците пачки с пари стоят на улицата или тротоара часове наред без никой да ги докосва до пристигането на разследващите органи!!!
46
1
 
9
 
! Отговори
Ей кух! преди 10 години
До INDТи не си добре , нали?Калашник можеш да си купиш толкова лесно, колкото и хляб от магазина. А всеки шивач с и с най-обикновената шевна машина може да скалъпи униформа , на която да пише ГДБОП. Да не кажем , че черни униформи имат и сотаджиите, само се сменя надписа и готово.
45
1
 
5
 
! Отговори
terry преди 10 години
бърз заем, вече е усвоен
44
0
 
27
 
! Отговори
Аман от боклуци преди 10 години
Манекена министър Йовчев да не праща полицаите да охраняват Ореха и парламента, а да ги остави да си гледат работата по превенция на престъпността. Главния секретар на МВР да престане с медийните изяви (той и без това трудно съставя изречения) а да се заеме с престъпниците.
43
3
 
5
 
! Отговори
Ало преди 10 години
До ХА, ХАВ закона на пощенските услуги е записано,че е забранено изпращането на пари.Може и получателя да те е думнал,ама като си невеж и не знаеш законите,така е.
42
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Интересно как разбраха че са фалшиви след като не е доказано. Докато не се докаже че униформите са били фалшиви и лицата носещи ги, означава че всичко е възможно . Интересно последните години всички подобни обири са ставали от лица носещи подобни униформи и автомати Калашников. В нормална държава това би навело на мисълта веднага че става дума за организирана престъпна група. Действащи под закрилата на определени длъжностни лица или институция.
41
2
 
6
 
! Отговори
---- преди 10 години
Командоси от Сирия ли са провели акцията ....
40
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То в България да не те е страх от мутрите, те си забогатяха, хорицата, натрупаха си пари, нема да се занимават да крадат повече. А виж гладните, подли и мизерни ушляци - от тях да го е старх човек, че за 20 лева и *** си продават...
39
0
 
20
 
! Отговори
ex speedy worker преди 10 години
Валери Мектупчинян хак да ти е ! 340 000 лева са малко, трябваше 3 000 000 лева да ти откраднат.Колко пари си спечелил на гърба на служителите ти като ги осигуряваш на минимална заплата и не им плащаш заработеното както трябва? Парите, които си спестил от осигуровки сега ти ги откраднаха и още да те окрадат- напълно си го заслужаваш.
38
1
 
19
 
! Отговори
само питам! преди 10 години
Ако тези, униформени качулати - ГДБОП-аджии, с калашниците са - фалшиви, то-тогава онези, със свалените *** в храстите, трябва да са - истинските, нали?
37
0
 
31
 
! Отговори
ХА, ХА преди 10 години
БРАВО! И ОЩЕ НЯКОЛКО ПЪТИ ДА ГИ ОГРАБВАТ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ОБИРДЖИИТЕ И СЪС ЗДРАВЕ ДА СИ ХАРЧАТ ПАРИЧКИТЕ...Защото когато моите пари изчезнаха от пратката, взеха всички документи на другия ден за да разследват случая... и още го разследват. Дори едно "извинявай" не казаха... ХА ТАКА. БРАВО!
36
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
5lv dostavkata na SPIDI ot de 340 000 vaiii
35
1
 
27
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Как познахте, че са били фалшиви?
34
2
 
26
 
! Отговори
Наско преди 10 години
А дали са фалшиви,от тази разхайтена и не работеща полиция всичко може да се очаква малко ли полицай бяха хванати да работят в банди,народа няма доверие в полицията.
33
4
 
15
 
! Отговори
ОФ преди 10 години
Партизанското движение в България е организирано от БСП .То е подкрепяно предимно от просъветски и прокомунистически ориентирани симпатизанти и активисти .Участници в партизанското движение се партизани, атаци, помагачи, членове на бойни групи и нелегални от ГДБОП,ДАНС и други служби на МВР.