Не веднъж, а пет – Волен пак без имунитет

Временната комисия реши да го остави без защита
16 дек 2015 18:08,
48
Не веднъж, а пет – Волен пак без имунитет
Снимка: Булфото

Лидерът на "Атака" Волен Сидеров е на път да остане за пети път без имунитет. Временната комисия в парламента, която обсъжда поредните искания на главния прокурор за отнемане на депутатската защита на националиста, реши да препоръча  на Народното събрание да я отнеме по още два казуса.Това стана ясно от думите на шефа й Димитър Главчев.

Още по темата

Депутатите от комисията препоръчаха на пленарната зала да свали още два пъти имунитета на Сидеров – за нападение над полицай пред парламента през 2013 г. и заради хулигански действия по време на тържествата в Батак през 2011 година.

Преди това парламентът свали имунитета на Сидеров заради така наречения скандал "клекшоп", както и за нахлуването в НАТФИЗ в края на октомври. Миналата година пък националистът остана без имунитет и заради скандала на Летище Варна.

Днешното решение е взето с почти пълно единодушие. Само двамата народни представители от Атака са били против, а депутатът от БСП Атанас Зафиров се е въздържал, стана ясно от думите на Главчев.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


48
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
6
 
10
 
! Отговори
До 11 преди 8 години
А Винету колко мандата? #Оставка на мутрата комунист мафиот Борисов!!!! #Веднага!!!!! Затвор за комунистите Цвинокио, Борисов, Цачева!!! #Реформа Do you understand me?
13
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Волен има имунитет от народа не от шепа чиновници.
12
4
 
12
 
! Отговори
Българин преди 8 години
След като любителите на " Радка пиратка " и тавата с кебапчета, барабар с едва сричащите подкрепиха мафията, бРойко Гранатомета стана премиер.И после чакаме ПРАВОВА държава.Чакаме ама дръжки.НЕ съм АТАКА, БСП, ДПС.Според мен ВСИЧКИ са рожби на БКП.
11
8
 
13
 
! Отговори
алооо модернатора преди 8 години
тука трябва да пишем че харесваме БОЛЕН ли бе,за кво триеш коментарите против тоя психопат и ти ли си от АТАКА бе ***
10
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Браво др. Софиянски , точно казано . Само Тодор Живков можеше да изкара 40 години на власт и да си командва съдебната система . Тогава наистина бяхме пропаднала държава. Жените се продаваха за един чорапогащник от Кореком . Магазините бяха празни и мръсни. Сега обаче България наистина е станала Европейска държава . Правилно си забелязал , че при БКП-БСП и мутрата диктатор Тодор Живков бяхме много зле .
9
13
 
13
 
! Отговори
България над всичко преди 8 години
не ни занимавайте с този национален предател този *** е срам за целия български народ и падналите за свободата на България родолюбци
8
4
 
1
 
! Отговори
Pasha Anadoluglu преди 8 години
Be4 be4 be4 ....edin po edin trqbva da gurmqt ! DPS na Boiko shte upravi taz ko4ina !
7
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За днес БНБ е обявила, че рублатасе е сринала до 2,52 стотинки.
6
6
 
14
 
! Отговори
Софиянски преди 8 години
Представете си Barack Obama да изкара 10 мандата по 4 години президент или David Cameron премиер 10 години? И да командват съдебната система и да казват кой да е осъден или закрилян? Не може да стане нали? Ами хората нямат диктатор - мутра!!! Хората са ниво над най пропадналата държава България... България.. Държавата най бедна, най умирама, най емигрираща....срам и позор...
5
13
 
15
 
! Отговори
ПЕТРОВ преди 8 години
Един истински патриот и родолюбец който искат да унищожат и смачкат.
4
5
 
20
 
! Отговори
<><> преди 8 години
Винетките са незаконни , а вие ги вдигнахте . Пътищата са под всякаква критика ! "Нови" магистрали не могат да изкарат и 2 месеца без да започнат да се рушат . Какви Сидерови ни набивате пак в главите да забравим всичко останало ? 16 милиарда къде са ? Един не излезе да даде отчет пред народа за тези пари !? КаТеБе 4 милиарда ? Няма ги ?
3
16
 
21
 
! Отговори
го преди 8 години
Волене, народът е с теб!
2
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Промяна на конституцията в България! Не може един и същи човек да бъде повече от два пъти министър - председател или президент! Така е в САЩ, така е в демократичния свят! Долу мутрата узурпирала цялата власт в България! Света не почва и не свършва с нас! Долу мафията ГЕРБ! Долу тиквата!Демокрацията ще победи!
1
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
МНОГО ЯКО ИМ БЪРКА В ДУПКИТЕА СИДЕРОВ! ТАКА ИМ ГО Е ЗАВРЯЛ ЧЕ ОЧИТЕ ИМ СА СЕ ИЗЦЪКЛИ ЛИ КАТО НА УМРЕЛА КОТКА. МНОГО ГИ Е СТРАХ ОТ НЕГО ДРУГАРИТЕ НОВИ КАПИТАЛИСТИ ДА НЕ ИМ ОТНЕМЕ МИЛИАРДИТЕ. Е РАНО ИЛИ КЪСНО НАРОДНИЯТ СЪД ЩЕ СИ КАЖЕ ДУМАТА. НАЛИ ПОМНИТЕ НАРОДНИЯТ СЪД КОЙТО ИМ ГО НА ФАШИСТИТЕ У ЗА.НИКА?

Спонсорирани публикации