Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"

Марешки: Патриотите не са удачен за Европа партньор на ГЕРБ
Обновена: 2 апр 2017 15:35 | 2 апр 2017 11:22, Александър Попов
164
Европриемливата коалиция у нас - ГЕРБ, ДПС и "Воля"
Снимка: Булфото, архив

Лидерът на "Воля" Веселин Марешки направи интересна прогноза за бъдещия кабинет. Докато всички анализатори смятат, че Патриотите са незаобиколим фактор, той изрази мнението, че политическите сили, които са евроатлантически и добре приети в Европа, са ГЕРБ и ДПС. "Воля" също щяла да бъде приета в някоя от европейските партии, заяви той пред Нова тв.

Още по темата

Все пак той начерта и втори вариант, ако ДПС не е добре приета у нас.

"Коалиция може да има между ГЕРБ, Патриотите и "Воля", обаче патриотите не са приемлив партньор на ГЕРБ от гледна точка на Европа", смята Марешки.

Той заяви, че засега не е водил никакви разговори с Бойко Борисов за подкрепа за правителство след изборите, но и подчерта, че няма да влиза в ролята на подкрепящи.

Бизнесменът коментира и обвиненията за дъмпинг на горивата на неговите бензиностанции.

"Аз съм най-проверяваният човек в държавата. Не се оплаквам, всичко във фирмите ми е изрядно", категоричен е той.

Веселин Марешки отхвърли и твърденията, че горивото му е некачествено като се аргументира, че досега няма оплакване от нито един шофьор, че колата му не пали. И се закани да отваря бензиностанция след бензиностанция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гошу тези от БСПту не са булгарци ама тез ГЕРБУ също не са булгарци.Щото затриват България а ние продължаваме да ги избираме.Нали така бе Гошу
32
4
 
25
 
! Отговори
ХА-ХА-ХА ! преди 7 години
Патерицата на ГЕРБ - МаГАрешки сега предлага абсурдни коалиции, за да приеме по-лесно българина новия Франкенщайн - ГЕРБ+Патриотите+Воля, който готвят.Накрая ще плеснат с ръце и ще се прегърнат с Винкела, въпреки че си размениха обиди преди изборите.Две мутри и един фашист ... Перфектната евроатлантическа коалиция !Подобна управлява и в Киев ...
31
18
 
10
 
! Отговори
Бобо преди 7 години
Не го харесвам Марешки,но той е бизнесмен.Направи аптеки,бензиностанци и хората имат реална изгода от него.Ако бойко който е специалист в полицеийските дела направи така че хората са по сигорни в домовете си.Дпс са земеделци и в аграрния сектор подобрат нещата.И ето хубава и процъфтяваща родина.Но за жалост няма шанс да се случи това.
30
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
32,Ти изглежда предпочиташ да няма никакви коалиции, а само БКП/БСП да се шири на всеки километър и во век и веков?Други обаче не искат да е така.
29
5
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ОЧАКВАМ С НЕТЪРПЕНИЕ ОФИЦИАЛНА КОАЛИЦИЯ МЕЖДУ БУДА И ДОГАН!!!ДА СЕ ВИДИ ДОБРЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРАБ , ЧЕ СА НАЙ-ПРОСТИТЕ БЪЛГАРИ ДОКАЗАНО И В МОМЕНТА!
28
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Едно време му викаха ТКЗС сега го наричат коалиция
27
22
 
4
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Браво!Много мъдър човек, който мисли в перспектива и си представя реално бъдещото управление, а не само да брои депутатски места!Браво!
26
8
 
2
 
! Отговори
Гошу преди 7 години
Аба тез от БСПту какви булгарци съ
25
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Марешки при гостуването си на Венета Райкова във предаването Горещо се хвали ,че във морската градина на Варна има хотел със басейн и фитнес и срещу 10 000 лева на денонощие получаваш момичета и наркотици.Ето такива са коалиционите партньори на мутросикаджийскаделиорманскаЕНПмафията.
24
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
до 14: "Стига със тази Европа бе хора. Ние не сме роби...."От тунеядци роби не става !
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Копаем дъното а в същото време, продължаваме да избираме виновниците за това ГЕРБ и БСП.Това може да се нарече само с две думи мазохизъм и глупост.Хайде да ви е честито новото увеличение на газ, вода, ток, и още нови заеми.
22
12
 
6
 
! Отговори
Браво! преди 7 години
Колко хубаво стана, че в България вече има толкова много политици, които мислят за важните неща, като това как България ще бъде приета от другите държави, а не мислят само за дребни неща, нито пък за лични и теснопартийни изгоди.Браво!
21
5
 
7
 
! Отговори
Варнянец преди 7 години
Ний си го избрахми тоя, щот толкова години ни дава евтин бинзин и нафтъ.
20
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
МАРЕШКИ Е БИЗНЕСМЕН ИНТЕРЕСЧИЯ!!!! НЕГОВОТО МНЕНИЕ ВИНАГИ ЩЕ Е СВЪРЗАНО С ИНТЕРЕСИТЕ МУ!!!!! СЕГА ГОВОРИ ТАКА ЩОТО ЕДНА КОАЛИЦИЯ ГЕРБ МАРЕШКИ И ДПС Е СТАБИЛНА И ЩЕ ИЗКАРА 4 МАНДАТА ДО КРАЙ!!! ИСКРЕНО СЪЖАЛЯВАМ, ЧЕ УСПЯ ДА ВЛЕЗЕ В ПАРЛАМЕНТА МАРЕШКИ ПАТЕРИЦАТА ЗА ПАРИ!!!
19
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До бегай далечеПозицията си не е сменял. Няма много опит в политиката и вероятно затова допусна да го очернят така, а фактите, заради които ще го харесат повечето българи не бяха използвани и в двете му предизборни кампании. Но той има средства и може да си наеме най-добрите специалисти, за да го представят както трябва.Не ми е ясно обаче, защо трябва да се стремим 100% да угодим на Европа.Виктор Орбан не им угажда чак толкова, но го уважават! От него трябва да взимаме пример.
18
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Страшни" политици ще ни управляват,няма що?!Борисов,с меко казано съмнително криминално минало у нас и в чужбина.Каракачанов-доносник на ДС,с нищо незапомнящ се политик.Сидеров-със съмнително психично здраве-осъждан.Валери Симеонов-нагаждач и използвач,политически хамелион-незнайно защо наричащ се патриот-разбирач на бабички от Турция!Марешки-за него просто няма думи......
17
3
 
23
 
! Отговори
бегай далече преди 7 години
гледай си бизнеса и не се бутай да правиш нещо което не ти се отдава от как се опитваш да влезеш в политиката една смислена приказна не каза и си смени 1000 пъти позицията. Никой няма да те вземе за коалиционен партньор като си такава фурнаджийска лопата
16
11
 
4
 
! Отговори
Жибор преди 7 години
Ненормалнишки коментари като онзи с 10 може да се пишат само анонимно,понеже коментарът е невменяем а авторът му- не!
15
2
 
1
 
! Отговори
1111111111111 преди 7 години
До 11Няма да си жив да видиш.
14
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смятайте колко сме жалки щом се говори за "европриемливост"