Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!

Момчето най-вероятно се е самоубило като е скочило от висок склон
Обновена: 22 юли 2017 15:03 | 22 юли 2017 14:46,
209
Ужас край Триград: Откриха 16-годишния Крис! Мъртъв!
Снимка: Facebook

16-годишният Кристиян е открит мъртъв! Ужасната новина дойде на 14 ден от издирването на младежа.

Преди две седмици момчето бутна туристи с кола край Триград, а после избяга. Дни наред роднини, близки, приятели и полицията обикаляха района край селото с надежда да го открият, но така и не успяха.

Вчера операцията по издирването бе прекратена.

Още по темата
Тялото на Крис е било намерено около 14 часа днес от баща му и чичовците, които продължиха да го търсят и след прекратяване на спасителната операция, съобщи "Нова телевизия".

Трупът на момчето е намерен в гориста местност, вероятно се е хвърлил от висок склон. Най-вероятно става дума за самоубийство, съобщи кметът на Триград Цветан Славков.

Момчето изчезна след като блъсна със семейното "Ауди" четирима пешеходци в центъра на Триград. Туристите имат наранявания, но са без опасност за живота.

Крис е бил без книжка.

Момчето бе обявено за общонационално издирване. То бе търсено и в погранични райони и дори в селища в Гърция, но спасителите така и не успяваха да намерят следите му.

По време на търсенето майката на Крис обясни, че синът й се крие, защото вероятно е в шок. Тя предполагаше, че момчето ще се появи, когато престанат да го търсят.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


209
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
30
 
22
 
! Отговори
анонимен преди 6 години
Ха да видим сега тези, които толкова се подиграваха и плюеха горкото момче , дали малко поне ще почувстват срам и неудобство! От самото начало можеше да се предположи , че се е уплашил много и е можел да посегне на живота си!
30
24
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сега вие, които пишехте, че му помагат, че трябва да го осъдят сурово, че е бил глезен кел*ш, доволни ли сте?? Спите ли по-добре??? 16годишно момче е мъртво, радва ли ви това?? ***!!!
29
3
 
35
 
! Отговори
Моя милост преди 6 години
Защо никой нищо не споменава за родителската отговорност бе друзья, колко още има дето карат без книжки със знанието на родителите си.
28
4
 
37
 
! Отговори
тип преди 6 години
как може да го сравнявате с другите джигити или онези побойници от Асеновград или Бяла. Онези не се крият, не изпитват страх, нито чувство за вина, дори се хвалят.
27
15
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
4 загубени живота, а всичко това можеше и да не се случи ако родителите си бяха на мястото.
26
5
 
46
 
! Отговори
Кривондел преди 6 години
Лека му пръст на момчето... Имало е съвест, затова и не преживя стореното... Наглите нарушители ходят с качулки из съдебните зали и влачат фалшиви медицински. Жалко, момче... Който не е допускал хлапашки грешки - пръв да хвърли камък...
25
8
 
47
 
! Отговори
Пич преди 6 години
Единствените виновни в тази ситуация са родителите.
24
8
 
58
 
! Отговори
тип преди 6 години
от всички джигити на пътя, точно този си мисля, че НЕ заслужаваше такъв край. Да, помете 4 души без книжка, но да се скриеш 2 седмици в този район и накрая да се самоубиеш означава ,че изпитва ОГРОМНО чувство за вина. Такива даже няма нужда да ги съдиш...момчето се самоизяжда от вътре. Все още има добри хора и не сравнявайте ***-побойници с някой ,който вероятно е изтървал съединителя. От толкова виновни бааш Крис "разпънахте на кръст". Разотивайте се, няма нищо за гледане. Пито-платено
23
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Задължително за всички нас е да учим децата, че всяко тяхно житейско решение или постъпка ще имат последствия, които трябва да понесат в съответствие! И че няма кой да отмени този закон на живота! Нека, знаейки това от родителите и учителите си, се научат да мислят, преди да извършат нещо!Бог да прости напразно погубения живот!
22
25
 
30
 
! Отговори
Бачо преди 6 години
Тъпите ченгета изплашиха момчето и резултата е на лице! Що не се изсипят така в парламента и така усърдно да търсят престъпници, или да отидат на Слънчев бряг и там да търсят! Изплашиха го!
21
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Каквото и да станеше,(а то стана възможно най-лошото) щеше да има упреци какви ли не - накратко казано - (дървени философии и нямаше да има все угодия). Жалко.По малките и не толкова малките населени места е пълно с такива момчета които карат като луди с книжки и без книжки и обществото си е затворило очите до безкрайност.(полицаите нека си стачкуват....) Като стане някой фал, веднага се почва вайкане и кво ли не. Е жалко, много жалко за качулките след дъжд.
20
41
 
22
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Съжалявам за близките , но за мен това е справедливо ! Аз не искам убийци на пътя . Не искам някой с или без книжка да блъска мен и-близките ми .
19
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Най-вероятно е знаело какъв пердах ще яде
18
8
 
3
 
! Отговори
Едва след преди 6 години
заключенията на съдебна медицина и идентификация на трупа( или останките) ще се говори за Криситян.Сега много имена се "завъртяха": дори чета"Информацията бе потвърдена от шефа на полицията в Смолян старши комисар Николай Димов."(?) Познавал ли е Кристиян?Видял ли е трупа? Запазен, за да го идентифицира? И се БЪРЗА ПРЕДИ съдебно заключение, зъбен статус?Много въпроси.
17
3
 
36
 
! Отговори
Хм... преди 6 години
Съболезнования на близките! Жалко за още един погубен млад живот. Щото са ни много децата...
16
6
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
до 19Алоуу, подготвения!Не можеш ли да четеш!?Момчето се е хвърлило от високо!За това не са нужни умения!Смири се, и замълчи- имай уважение към скръбта на хората и паметта на момчето!
15
14
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Полицията действа много аматьорски, неадекватно и просташки, точно като във филма Рамбо 1 , когато изплашиха героя и всичко се превърна в трагедия!Трябваше да не изсипват в селото толкова жандарми, като че търсят сериен убиец! Трябваше да се подходи умно, мъдро и без мускули, това е дете, изплашено!Ама глупава държава, глупави хора ни управляват а за мвр нямам думи просто, пълни аматьори и неадекватни некадърници!
14
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Колкото и да мразите американците, постоянно имат предавания по Дискавъри как се оцелява в гора и лете и зиме. Факт. Жалко за момчето, тука е друг случая и стрес и какво ли не.
13
6
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дететто не е виновно. Виновни са родителите му, виновна е и държавата, че са му съградили един нереален и безнаказан свят. Кой нормален родител разрешава детето му от 12-13 години да кара мотор, атв, автомобил? Къде е държавата да накаже детето, родителите, органите които трябва да се грижат за закона?
12
5
 
21
 
! Отговори
Баце преди 6 години
Лош край който не е заслужен. Момчето беше направило грешка, но не непоправима, все пак никой не беше загинал. Може би не се самоубил нарочно , по-вероятно да е станало по невнимание.