Bloomberg TV Bulgaria с обзор на икономическите предизвикателства в края на 2019 г.

Телевизията ще представи позитивните промени в бизнес средата в България
Обновена: 23 дек 2019 15:46 | 23 дек 2019 15:23, Анисия Иванова
2
Bloomberg TV Bulgaria с обзор на икономическите предизвикателства в края на 2019 г.
Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Вярна на мисията си да представя различните нюанси на бизнеса, и през коледните и новогодишни празници Bloomberg TV Bulgaria ще направи най-детайлния преглед на глобалната и местната икономическа обстановка. Водещите на единствената бизнес телевизия в страната и техните събеседници ще дискутират разнообразни теми и ще направят обзор на най-важните финансови новини от годината.

Позитивно начало на празничните дни ще дадат специалните издания на сутрешния блок "Бизнес старт“ с водещи Живка Попатанасова и Христо Николов. На 25 декември музикантът Алек Кирев ще разкрие как успешно може да се съчетава страстта към музиката с професия в ИТ сектора.

Кои са най-забавните, провокативни, иновативни и трендсетър реклами и рекламни кампании през 2019 г.? На втория ден от Коледа своите фаворите ще анализира популярното трио - ПР специалистите Любомир Аламанов, Даниел Киряков и Александър Христов. На 30 декември „Бизнес старт“ ще изпрати годината с обзор на добрите новини за 2019 г. Главният редактор на Uspelite.bg Десислава Иванова ще разкрие кои са успешните непознати истории в края на десетилетието.

Специални издания е подготвил и екипът на предаването "В развитие". В периода 24 декември – 1 януари зрителите ще видят обзор на пазарите през годината и предизвикателствата, пред които бяха изправени. Водещите Вероника Денизова и Делян Петришки заедно с експерти от различни сфери ще анализират развитието на отделни сектори, сред които „Имоти“, „Туризъм“ и „Транспорт“ през 2019 г. По време на коледните и новогодишни празници екипът на "В развитие“ ще погледне и към българската икономика на фона на глобалните предизвикателства.

Предаването „Бизнес среща“ с водеща Таня Кръстева, в което предприемачи и мениджъри на компании споделят опита си, е подготвило селекция от най-интересните разговори от последните месеци на 2019 г. От 24 декември до 3 януари зрителите ще видят разкази за успеха от първо лице и ще научат какви са тенденциите в бизнеса с билки, предизвикателствата през охранителните фирми, как работи франчайзът в денталната медицина и още много любопитни теми.

На 23 декември в предаването "Светът е бизнес“ с водещ Ивайло Лаков дипломатът и президент на Института за публична политика Здравко Попов ще коментира задълбочаващата се криза във функционирането на най-големите политически и икономически търговски организации. Кои са най-значимите международни процеси и събития, които предопределят големите политически залози на 2020 г. ще анализира политологът Христо Панчугов на 26 декември. Кои акции и компании се представиха най-силно?

Кои са големите губещи и с какви настроения инвеститорите посрещат 2020 г.? Най-важното от финансовите пазари през годината ще обобщи анализаторът Преслав Райков на 27 декември. На 30 декември гост на предаването ще бъде макроикономистът доц. д-р Григор Сарийски, който ще коментира рисковете пред България и ЕС в период на нулеви лихви и зомби икономика. 
 


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
4
 
! Отговори
До 1 преди 1 година
Не
1
1
 
3
 
! Отговори
Димов преди 1 година
Някой гледа ли тази телевизия?!?