Предаването Money.bg стартира поредицата "Успелите българи"

Първият гост в нея - на 3 октомври по Bulgaria ON AIR
5
Предаването Money.bg стартира поредицата "Успелите българи"
Актуално-публицистичното предаване Money.bg в ефира на Bulgaria ON AIR ще зарадва зрителите с нова поредица. В предстоящия брой, който ще се излъчи на 3 октомври, от 16:30 часа, стартира поредицата „Успелите българи“, която чрез личните истории на просперирали наши сънародници ще вдъхновява зрителите при избора им на кариерен път. Чрез нея екипът на Money.bg ще разбият клишетата за успешна кариера, като покажат нагледно разнообразните пътища, по които може да се стигне до нея.
 
В първия епизод от поредицата, икономическото предаване ще представи историята за професионалното израстване на Деница Ненчева – жена, която прави шеметна кариера в един предимно мъжки сектор - енергетиката.
 
Как ще изглежда транспорта на бъдещето? В съботния ден Money.bg ще продължи с разговор за иновациите и промените в сектора. Екипът на предаването разговаря по темата с мениджър на една от най-големите компании за транспортно оборудване в света.
 
300 000 фирмени потребители  на електроенергия у нас ще  имат срок до 1 октомври да изберат  доставчик на ток. Защо се налага  промяната и какви са новите  правила – в студиото на  Money.bg, своето експертно мнение по темата ще даде адвокат Георги Георгиев, председател на Българската асоциация на стопанските потребители на електроенергия.
 
За финал, икономическият коментатор Даниел Василев ще говори за това кои са печелившите и губещите от румънския експеримент с ударно увеличение на пенсии. Тази и още любопитни теми от света на икономиката - не пропускайте в актуално-публицистичното предаване Money.bg на 3 октомври, от 16:30 часа, по Bulgaria ON AIR.

 


5
Още от Спонсорирани публикации
Договорните фондове – една по-малко популярна инвестиция в България
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 седмици
За успял българин се брои този, който снесе квадратно гумно. Всичко останало е нонсенс.
3
0
 
2
 
! Отговори
Доган преди 2 седмици
Абе, оная от Пазарджик как и беше името. Дето щеше да купува ЧЕЗ.
2
2
 
1
 
! Отговори
Германец преди 2 седмици
Ще спечели Гинес за най-късото предаване на света.
1
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 седмици
Успели, в големите финансови поприща, не са Българи, в смисъла на понятието.
По скоро адвокати на дявола.